מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מבוי סתוםjul05/10/2008
שלום, אני נשואה כ10 שנים. הכלליות, אני יכולה להגדיר שבן זוגי הוא אב טוב, חבר נאמן ואיש משפחה מסור שטובת בני הבית היא מעל הכל. הבעיה העיקרית הנה עם קיומן של התפרצויות זעם שבאות לידי ביטוי באלימות מילולית ולעיתים רחוקות גם פיזית ( דחיפה, לפיתה, זריקת חפץ). מעולם לא האמנתי שאוכל להגיע לסיטואציות מהסוג הזה בקשר האישי שלי. תמיד החשבתי את עצמי כבעלת איטואיציות מפותחות ואינטלגנציה שהנה מעל הממוצע. מה גם שכל חיי הייתי מחוזרת וחונכתי להאמין שסיפורים וסצנות מהסוג שעוברים עלי בבית קיימים בסדרות טלויזיה או אצל לכל היותר אצל שכנים. מקור לכעס בא בשילוב עם ביקרותיות על העשיה שלי בבית או על ההתנהלות הכספית שלי. חשוב לציין כי אני אקדמאית בעלת תואר שני שעובדת לפרנסתי מהיום הראשון לנישואינו. זאת ועוד בתקופות בהן בעלי היה בין עבודות אני זו ששימשתי כתשתית לבטחון הכלכלי של המשפחה. בני המשפחה המוחרבת נמצאים בסוד העניין , משום שחשץי שזה הוא עול גדול מידי לשאת את המצב לבד וגם משום שאני חוששת לילדיינו ( 3 ו8) אשר נוכחים בכל. אני חסרת אונים... אני בטוחה שהוא מודע לכך שההתנהגות שלו בעייתית והוא אף מגדיר עצמו כחם מזג. אך לדעתי מדובר באובבסיביות אשר מחייבת טיפול- דבר שהוא אינו מוכן שלמוע עליו ובתגובה להצעה או לדרישה מאשים אותי ואת חסרונותי במצב הקיים. האם יש פתרון לסיטאציה מסוג זה או שמה לא נשארת ברירה מלבד פירוק החבילה. תודה וחתימה טובה JUL
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יהודית- אודה אם תתיחסי לפנייתי.
jul06/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשהמבוי סתום - פונים לעזרה מקצועית
יהודית ברגמן06/10/2008JUL יקרה, גם אם יש לו ביקורת על העשייה שלך בבית וההתנהלות הכספית, חשוב שתיעשה עם שליטה עצמית ויחס מכבד. מדבריך ברור שאת מודעת לחומרת הבעיה ולהתנהגותו המחייבת טיפול. לפני שאת נכנסת לסחרור של מחשבות על פירוק החבילה, נסי קודם להציג זאת בפניו כבעיה משותפת, חסרונותיך בניהול הבית, ההתפרצויות שלו – איתן את לא מוכנה להתמודד יותר לבד ואם הינכם רוצים זוגיות טובה, כי כך לא נכון לך להמשיך יחד, את מבקשת ל כ ם עזרה מקצועית. אולי כך ישתף פעולה ויסכים ש"תקבלו" טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה. נעשה המאמץ. אחלי לי בהצלחה
jul07/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה :)) ושתהיה לכולנו שנה נהדרת
יהודית ברגמן08/10/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)