מבוי סתום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבוי סתום
    jul
    05/10/2008

שלום, אני נשואה כ10 שנים. הכלליות, אני יכולה להגדיר שבן זוגי הוא אב טוב, חבר נאמן ואיש משפחה מסור שטובת בני הבית היא מעל הכל. הבעיה העיקרית הנה עם קיומן של התפרצויות זעם שבאות לידי ביטוי באלימות מילולית ולעיתים רחוקות גם פיזית ( דחיפה, לפיתה, זריקת חפץ). מעולם לא האמנתי שאוכל להגיע לסיטואציות מהסוג הזה בקשר האישי שלי. תמיד החשבתי את עצמי כבעלת איטואיציות מפותחות ואינטלגנציה שהנה מעל הממוצע. מה גם שכל חיי הייתי מחוזרת וחונכתי להאמין שסיפורים וסצנות מהסוג שעוברים עלי בבית קיימים בסדרות טלויזיה או אצל לכל היותר אצל שכנים. מקור לכעס בא בשילוב עם ביקרותיות על העשיה שלי בבית או על ההתנהלות הכספית שלי. חשוב לציין כי אני אקדמאית בעלת תואר שני שעובדת לפרנסתי מהיום הראשון לנישואינו. זאת ועוד בתקופות בהן בעלי היה בין עבודות אני זו ששימשתי כתשתית לבטחון הכלכלי של המשפחה. בני המשפחה המוחרבת נמצאים בסוד העניין , משום שחשץי שזה הוא עול גדול מידי לשאת את המצב לבד וגם משום שאני חוששת לילדיינו ( 3 ו8) אשר נוכחים בכל. אני חסרת אונים... אני בטוחה שהוא מודע לכך שההתנהגות שלו בעייתית והוא אף מגדיר עצמו כחם מזג. אך לדעתי מדובר באובבסיביות אשר מחייבת טיפול- דבר שהוא אינו מוכן שלמוע עליו ובתגובה להצעה או לדרישה מאשים אותי ואת חסרונותי במצב הקיים. האם יש פתרון לסיטאציה מסוג זה או שמה לא נשארת ברירה מלבד פירוק החבילה. תודה וחתימה טובה JUL

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבוי סתום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יהודית- אודה אם תתיחסי לפנייתי.

jul
    06/10/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כשהמבוי סתום - פונים לעזרה מקצועית

יהודית ברגמן
    06/10/2008

JUL יקרה, גם אם יש לו ביקורת על העשייה שלך בבית וההתנהלות הכספית, חשוב שתיעשה עם שליטה עצמית ויחס מכבד. מדבריך ברור שאת מודעת לחומרת הבעיה ולהתנהגותו המחייבת טיפול. לפני שאת נכנסת לסחרור של מחשבות על פירוק החבילה, נסי קודם להציג זאת בפניו כבעיה משותפת, חסרונותיך בניהול הבית, ההתפרצויות שלו – איתן את לא מוכנה להתמודד יותר לבד ואם הינכם רוצים זוגיות טובה, כי כך לא נכון לך להמשיך יחד, את מבקשת ל כ ם עזרה מקצועית. אולי כך ישתף פעולה ויסכים ש"תקבלו" טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. נעשה המאמץ. אחלי לי בהצלחה

jul
    07/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה :)) ושתהיה לכולנו שנה נהדרת

יהודית ברגמן
    08/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו