נקמה*

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נקמה*
    מעיין
    07/10/2008

אני בת 36 ואני עוברת משהוא מאוד קשה והוא כך: הכרתי באתר הכרויות גבר חרדי גרוש פלוס 3 ילדים. בכרטיס הוא רשם שהוא ללא ילדים ובפגישה השניה גילה לי את האמת, אני מסורתית ולכן לא ממש התאמנו מבחינה דתית אך בכל זאת המשכתי להיפגש איתו גם כי הרגשתי בודדה וגם כי הוא מאוד השקיע והראה נכונות לבוא כל יום. הקשר נמשך 3 חודשים והיה מאוד אינטנסיבי והיו בו יחסי מין וקשר נפשי חזק, בכל אופן כך הרגשתי. לא ממש רציתי להתחתן איתו אבל כן ראיתי את העתיד שלי איתו, כלומר רציתי להמשיך להיפגש ואולי להתחתן. מה שקרה לפני חודש וחצי הוא שביוזמת האח של הגרושה וכמה רבנים החליטו להחזיר בינהם כי הילדים היו עצובים והיא לא הסתדרה לבד. מאותו רגע התחיל הסיוט של חיי, נהפכתי עצבנית ועצובה כי הוא עומד לעזוב אותי, רק השבוע נודע שזה סופי שהם חוזרים ובכל הזמן הזה המשכנו להיפגש ומה שקרה שמרוב תיסכול וקינאה התקשרתי למשפחה שלה וסיפרתי שהיה איתי (זה ממש לא נהוג בעולם החרדי), בכיתי לו, צרחתי וקיללתי ואפילו הרמתי עליו יד לפני יומיים ששמעתי שזה סופי. אני ממש מתוסכלת ולא משלימה עם זה, הוא טען אז שהוא חוזר רק בגלל הילדים אבל זה לא נראה לי נכון אני אכולת קינאה שאולי הוא אוהב אותה. מאז היו טלפונים ובלאגן והוא כמובן שונא אותי שניסיתי להרוס לו. דרך אגב הוא התגרש על זה שהרביץ לה והיום הוא לוקח ציפרלקס אז הוא כבר לא אלים ובאמת שאלי הוא התייחס יפה ובעדינות. מה עושים? למה אני ככה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקמה*

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הניחי לו ופני בהקדם לעזרה מקצועית.

יהודית ברגמן
    08/10/2008

מעיין יקרה,
    הקשר איתו מלכתחילה הוביל למקומות לא טובים לך ולו. הניחי לו ותני לו לחיות את חייו בשקט וחיי את את חייך שלך. ישנן דרכים טובות יותר להפיג את הבדידות מאשר נקמה חסרת טעם ומזיקה. מוטב שתוותרי לגמרי על רעיון היחסים ביניכם ותשלימי עם העובדה שהוא לא טוב לך ולעולם לא יהיה שלך ומוטב שכך. דומה שאינך מסוגלת להתגבר על הקשר שלך איתו בכוחות עצמך – פני בהקדם לעזרה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מעיין
    09/10/2008

כרגע אני נמשכת אליו אז אני מגיבה כך וגם מעולם לא היה לי גבר שבא כל יום והשקיע. הוא טען לפני כל הטלפונים והבלאגן שנשמור על קשר טלפוני מידי פעם להתעדכן כי ידע שאולי הנישואים לא יעלו יפה בגלל העבר בינהם ובשיחה האחרונה אמר לי להיות בקשר איתו עוד חצי שנה, ברור שאני לא אחכה אבל בגלל טיב הקשר יש לי איזו תקווה כלפיו. אני טיפה יותר רגועה מלפני כמה ימים אבל אם לא אמצא מישהוא זה הגיוני שניפגש אם הוא יתגרש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובת המשך ל"נקמה"

יהודית ברגמן
    12/10/2008

מעיין, אם את מוכנה להיות הברירת מחדל שלו והוא מוכן יהיה לקשור חייו אתך למרות שהתגלית כאשה אלימה ונקמנית - כנראה שאתם ראויים זה לזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו