בעיה מתמשכת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • בעיה מתמשכת
    טוהר
    10/10/2008

    אני בת עשרים ויש לי חבר כבר שנה, יש לי אמא קשה ופרימיטיבית. חבר שלי רוצה שאנחנו נישן ביחד הרבה ואמא שלי לא מסכימה לכך בתענה כי " זה לא מכובד " עשרות שיחות עשיתי איתה בנושא וכלום לא עוזר. אני ישנה אצלו מידי פעם - רק מתי שאני צריכה להיות מאוד יצירתית להמציא משהו בלתי שיגרתי בשביל שהיא תסכים. חבר שלי לא מוכן לקבל את זה והוא מתעצבן מזה כי " כל זוג נורמאלי ישן ביחד" אני נחצת לשניים מצד אחד אמא שלי ומצד שני הוא. תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות. טוהר.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה מתמשכת

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • גם כשאני הייתי בגילך אמא שלי התנהגה

    מישהי
    11/10/2008

    לא הרשת לי לישון אצל החבר עם החבר ולא רק לפעמים אלה אף פעם, אז קודם כל תתנחמי שאמא שלך מרשה לך רק לפעמים. לדעתי- ומנסיון שלי, את כבר בחורה גדולה, יש לך בן זוג קבוע, תעשי מה שאת רוצה!!! לא יצא לך מזה כלום אם תקשיבי לאמא שלך עם מי ומתי לשכב אמא שלך בסופו של דבר תתרגל, אולי תכעס, אולי תאיים, אבל בסופו של דבר תתרגל! אלו השנים שהכי נהנים מיחסי מין, אחכ שמתחתנים ,,,,הריון,,,,ילדים זה כבר לא אותו דבר, עד שהם גודלים קצת. את לא בת 15 שלא יודעת מה שאת עושה, ואת לא קופצת מבחור לבחור, יש לך חבר, תהני!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו