מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה מתמשכתטוהר10/10/2008
אני בת עשרים ויש לי חבר כבר שנה, יש לי אמא קשה ופרימיטיבית. חבר שלי רוצה שאנחנו נישן ביחד הרבה ואמא שלי לא מסכימה לכך בתענה כי " זה לא מכובד " עשרות שיחות עשיתי איתה בנושא וכלום לא עוזר. אני ישנה אצלו מידי פעם - רק מתי שאני צריכה להיות מאוד יצירתית להמציא משהו בלתי שיגרתי בשביל שהיא תסכים. חבר שלי לא מוכן לקבל את זה והוא מתעצבן מזה כי " כל זוג נורמאלי ישן ביחד" אני נחצת לשניים מצד אחד אמא שלי ומצד שני הוא. תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות. טוהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם כשאני הייתי בגילך אמא שלי התנהגה
מישהי11/10/2008לא הרשת לי לישון אצל החבר עם החבר ולא רק לפעמים אלה אף פעם, אז קודם כל תתנחמי שאמא שלך מרשה לך רק לפעמים. לדעתי- ומנסיון שלי, את כבר בחורה גדולה, יש לך בן זוג קבוע, תעשי מה שאת רוצה!!! לא יצא לך מזה כלום אם תקשיבי לאמא שלך עם מי ומתי לשכב אמא שלך בסופו של דבר תתרגל, אולי תכעס, אולי תאיים, אבל בסופו של דבר תתרגל! אלו השנים שהכי נהנים מיחסי מין, אחכ שמתחתנים ,,,,הריון,,,,ילדים זה כבר לא אותו דבר, עד שהם גודלים קצת. את לא בת 15 שלא יודעת מה שאת עושה, ואת לא קופצת מבחור לבחור, יש לך חבר, תהני!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)