בעיה דחופה......

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה דחופה......
    א
    10/10/2008

שלום דורית,גמר חתימה טובה ושנה טובה. שמי אור,בת 33 נ+1. יש לי בעיה שמאוד מפריעה לי. תמיד שאני בזוגיות,ויש לי יציבות עם הבן זוג,לאחר בערך כשנה או יותר, אני יוצרת קשרים גם עם גברים אחרים כמובן לא לקשר רציני ולמטרה רצינית אלא בתור ידידים. כרגע בנישואיי,התחלתי להיות בקשר עם גבר באופן קבוע מחוץ לנישואים. הוא וגם אני לא מעוניינים בקשר אמיתי. ומצד שני יש לי יציבות בבית. אני לא רוצה לעזוב את בעלי. מצד שלישי אני חשה ריגשות אשם כבדים כלפיי בעלי,וגורמת לעצמי להשמין בכוונה. היתה תקופה שלא היה לי טוב עם בעלי,ובקיום קשר מחוץ לנישואים הרגשתי שאני נוקמת בו, עכשיו הוא שיפר יחסו אליי, אבל כבר היתרגלתי להיפגש עם הגבר האחר. אני אקדמאית תואר שני בחינוך מיוחד, אני אשה דיי הגיונית,ואני לא יודעת מה לעשות? כמו כן,אני חייבת לציין שבבית הוריי קיבלתי חינוך נוקשה מאוד בכל הקשור לגברים, מאבא שלי, כמו כן החינוך הנוקשה מאבי היה מלווה במכות בתודה -א

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה דחופה......

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מלאי את הזוגיות בתוכן ואל תברחי

יהודית ברגמן
    17/10/2008

א יקרה, את אישה הגיונית וכנראה מבינה שקיום קשר מחוץ לנישואין מסכן את כל מה שיש לך, ובמקום להעמיק ולצמוח יחד בתוך הקיים, את פועלת לריחוק והרס עצמי. לא חבל?! אם את באמת רוצה להמשיך לחיות את חייך עם הגבר לו נישאת, במקום לברוח ולבזבז אנרגיה בחיפוש אחר ריגושים זמניים ברומנים מחוץ למסגרת הנישואין, שמובילים לריק, מפחי נפש, יסורי מצפון , שעמום, בדידות ותסכול גדולים יותר, שתפי אותו בתהיות שלך, מקדי את האנרגיה בך ובבן זוגך ומצאו דרך משותפת להתפתחות מינית וזוגית בכלל. השקיעי בחיי הנישואין שלך. פשוט תאספי את עצמך, טפחי את עצמך, במקום להשמין ולהזניח את מראך, השיבי את החיוניות שבך וחיי את החיים בתוכן ובעוצמה. ואולי במקום לתרום לשעמום ורדידות בחייך, מצאי סיפוקים בדרך שונה. הכניסי רומנטיקה וריגושים לחייכם המשותפים. העשירו יחסיכם בזמן איכות, שיחות ובילויים משותפים ויחד תגיעו להעצמה.
    הפסיכולוגית דורית כהן- מנהלת הפורום- כתבה גם על נושא זה באתר: http://www.zugiut.net/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יהודית על תשובתיך,

א
    17/10/2008

אך האם זה הגיוני שבן אדם 1 יהייה עם בן אדם אחר, כל החיים........ ולא ירצה קשרים וריגושים עם אנשים אחרים, האם הפחד הוא זה שמנחה אותנו, ולא הרצון להגשמה עצמית ולמיצוי הפוטנציאל שטמון בנו גם בפן המיני??????? הודה לך על תשובתיך א

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעי לתהות.קיבלת תשובה-הבחירה בידיך

J
    18/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו