מתלבטת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מתלבטת
    פנטזיונרית
    10/10/2008

אני רווקה + ילד בת 43. לפני חדשים ספורים התחדש קשר עם גבר שהיה חבר שלי לפני 23 שנה. הוא התגרש לא מזמן ויש לו ילדה בגיל של הבן שלי. הקשר הינו על בסיס של ידידות ללא שום נופח רומנטי. אתמול נפגשנו והוא הציע לי לבוא איתו לסו"פש בחו"ל. ההצעה, כמו הקשר, הגיעה ממקום ידידותי בלבד. אלא שאני מרגישה שאני רוצה לנסות להעביר את הקשר לפסים יותר אינטימיים. מאחר ואינני קולטת ממנו מסרים בכיוון הזה, אני מתלבטת אם להענות להצעה. אני חוששת שהרצון שלי בקשר אינטימי איתו, יחבל בהנאה שלי במהלך החופשה. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתלבטת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספונטניות לתוך הפנטזיה

יהודית ברגמן
    12/10/2008

מתלבטת יקרה,
    אם הקשר שהתחדש הינו על בסיס של ידידות בלבד ובמהלך החופשה בחו"ל יקבל גם נופח רומנטי אינטימי – תרוויחי שתי ציפורים במכה. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיעה במטרה להנות

פנטזיונרית
    12/10/2008

החלטתי שאני נוסעת והמטרה היא להנות. מכאן.... אני בטוחה שאהנה. וכמו שאמרת מה שיקרה בנוסף על הידידות הוא בונוס. תודה וחג שמח!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפלא. תיהני ותודה על העדכון.

יהודית ברגמן
    13/10/2008

ונשמח לשמוע חוויות כשתחזרי :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז הנה עדכון נוסף (-:

פנטזיונרית
    14/10/2008

החופשה המתוכננת התבטלה מכיוון שהדיל שאותו רצינו נגמר. אז נכון לעכשיו- לא נוסעים. הבחור התאכזב מאוד ( ללא שום קשר אלי..) ואילו אני, הרגשתי סוג של הקלה. מאמינה שמה שצריך לקרות קורה וכנראה שלא איתו אני אמורה לנסוע לחופשה...(-:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו