מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מתלבטתפנטזיונרית10/10/2008
אני רווקה + ילד בת 43. לפני חדשים ספורים התחדש קשר עם גבר שהיה חבר שלי לפני 23 שנה. הוא התגרש לא מזמן ויש לו ילדה בגיל של הבן שלי. הקשר הינו על בסיס של ידידות ללא שום נופח רומנטי. אתמול נפגשנו והוא הציע לי לבוא איתו לסו"פש בחו"ל. ההצעה, כמו הקשר, הגיעה ממקום ידידותי בלבד. אלא שאני מרגישה שאני רוצה לנסות להעביר את הקשר לפסים יותר אינטימיים. מאחר ואינני קולטת ממנו מסרים בכיוון הזה, אני מתלבטת אם להענות להצעה. אני חוששת שהרצון שלי בקשר אינטימי איתו, יחבל בהנאה שלי במהלך החופשה. מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספונטניות לתוך הפנטזיה
יהודית ברגמן12/10/2008מתלבטת יקרה,
אם הקשר שהתחדש הינו על בסיס של ידידות בלבד ובמהלך החופשה בחו"ל יקבל גם נופח רומנטי אינטימי – תרוויחי שתי ציפורים במכה. מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיעה במטרה להנות
פנטזיונרית12/10/2008החלטתי שאני נוסעת והמטרה היא להנות. מכאן.... אני בטוחה שאהנה. וכמו שאמרת מה שיקרה בנוסף על הידידות הוא בונוס. תודה וחג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפלא. תיהני ותודה על העדכון.
יהודית ברגמן13/10/2008ונשמח לשמוע חוויות כשתחזרי :))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז הנה עדכון נוסף (-:
פנטזיונרית14/10/2008החופשה המתוכננת התבטלה מכיוון שהדיל שאותו רצינו נגמר. אז נכון לעכשיו- לא נוסעים. הבחור התאכזב מאוד ( ללא שום קשר אלי..) ואילו אני, הרגשתי סוג של הקלה. מאמינה שמה שצריך לקרות קורה וכנראה שלא איתו אני אמורה לנסוע לחופשה...(-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)