מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הצעהטל14/10/2008
אני גבר בן 50 נשוי עם ילדה. אשתי אוהבת ונהנת מהתעסקות עם תשבצים. הסיפור של התשבצים נהפך לחולני אצלה לדוגמא בכל רגע פנוי אצלה היא מתעסקת עם התשבצים , יוצאת איתי לחופשה עם התשבצים , נכנסת למיטה לפני יחסי מין ואחריו עם התשבצים .רואים סרט בסלון עם התשבצים עין בסרט ועין בתשבצים .שותה קפה איתי וממלא תשבצים . מצחצחת שיניים עם מברשת חשמלית וממלא תשבצים , זה לא חולני ? אומנם כל אדם זקוק לתחביבים שלו ולשקט שלו ולרגיעה שלו ולפינה שלו אבל אצלה נראה לי שזה חולני וכרוני . שוחחתי איתה על הנושא וביקשתי שתפסיק או תוריד במינון אני נפגע שלפני יחסי המין היא מתעסקת בתשבצים ובסיום חוזרת לתשבצים זו לדעתי חוסר התיחסות וזלזול בי . יתכן ואיבדה ענין בי והיא בורחת לעולם התשבצים ששם היא נהנת יותר ? אולי לאחר אותה שיחה הייתה הפסקה ולאחרונה "המחלה" חזרה שוב באותה עוצמה . חשבתי לעצמי שבזמן שהיא מתעסקת עם התשבצים אני אראה סרטים כחולים בסלון או בחדר שינה מה שכמובן יפריע לה אולי תבין אז את הבעיה ותבקש ממני להפסיק ואז הכדור יוחזר למגרש שלה . יש למשהו הצעה אחרת ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבואסת
בר14/10/2008אני מבינה אותך מעניין בת כמה בת זוגתך, עם אפשר לדעת? ומה היה בחייך עד עכשיו? האם היא תמיד התנהגה אלייך בכבוד? אולי היא מנסה לגרום לך גם להבין משהו? אבל יש נשים שהבעל שלהם טוב מדי אליהם והם לא יודעות להעריך אותו נכון אני בת 29 נשואה 4 שנים עם שני בנים קטנים אחד בן 3 והני בן 4 חודשים הבעיה שלי שבעלי במצב דומה לאישתך אבל אוהב מחשבים מרגע שמגיע מהעבודה אין עם מי לדבר רק מחשב לא מקדיש לי ולילדיי יחס גם לפני החתונה היה אותו דבר אבל אמרו לי יהיו ילדים הכל ישתנה. אני אוהבת אותו אבל נמאס לי הוא גם עונה לי לא יפה לילד הילדים מרים את הקול שלו ולא יודע לדבר בנימוס כלפיי כשאני יורדת למטה בבניין כל הנשים מסתובבות עם הבעלים אני תמיד לבד יש לו אהבה גם למצלמות אז הוא לא יורד לטייל בלי מצלמה מתרכז רק בעצמו ואני בקיצור בודדה אין לי מה לומר זה לא נגמר בזה אבל נמאס לי מה תאמר לי לעשות? גבר יכול לקחת את הרגליים ולהתחיל עם מישהי אני אוהבת אותו ולא אבגוד בחיים אבל כמה אפשר להמשיך בבדידות הוא היה הראשון שלי מכל הבחינות עזור לי אולי תבין אותי אני מחכה לתשובה ביי בר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בהתמכרויות
יהודית ברגמן15/10/2008בר ומנחם יקרים, התמכרות לאינטרנט, פתירת תשבצים או כל התמכרות אחרת , פוגעת באורח חיים תקין ובריא וניתן לטפל בה רק עם עזרה מקצועית ובתנאי שהלוקה בה מודע לבעייתו ומוכן ברצינות לשתף פעולה ולהפסיק. אבל כשיש נטייה להתמכרויות, יציאה מהתמכרות ספציפית בכוחות עצמיים ללא טיפול מקצועי, סביר שבמהרה הלוקה יישאב להתמכרות חליפית.
מומלץ לפנות במקרה שלכם לפורום התמכרויות:
http://www.beok.co.il/SelectedForum.aspx?ForumID=182* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)