מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ההחמצה שבחייםדפידפ15/10/2008
הבעיה שלי די מורכבת התחתנתי צעירה בת 21 אתה לאחר חודשיים הכרות עים בעלי לאחר שנה נולדה ילדתנו כיום בת 7 וילדנו בן 5 השנה הראשונה היתה מאוד קשה חוויתי אלימות מילולית היינו פרודים עקב מריבות על כספים שהיה עול כבד על בעלי לפרנס אותי ואת ביתנו שרק נולדה חווינו בגידה משני הצדדים ואף היינו פרודים חצי שנה והיינו בגישור התוודנו והחלטנו ל פתוח דף חדש . כיום אנחנו נשואים 7 שנים אך אני מרגישה שהחמצתי אין לנו חיי זוגיות חיי שיגרה סתמיים ואין לבעלי שום רצון לנסוע לבד כי אנחנו כבר לא נהנים לבד אלה רק עים הילדים . מאוד חסרה לי התשוקה הגבר בבית החזק ודמות להעריץ מרגישה שהחיים עוברים להם פשוט לפי זמן ללא הנאה במין זוגיות רק עים הילדים שוקלת להתגרש האים זה נכון? הוא אבא נפלא אך יש בינינו קרירות וזה ממש מציק לי אני זקוקה לחום אני רק בת 30 ומרגישה מאוד זקנה בבקשה תיעצו לי לעשות את הדבר הנכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסו להשיב את השמחה לחייכם
יהודית ברגמן16/10/2008דפידפ יקרה,
ראשית, חשוב מאוד שתעלי בפתיחות את הנושא בפניו כפי שהעלית פה ותשוחחו יחד על הבעיה. העיקר זה להציף את הנושא, לדבר מהלב. לא לקטר – אלא לשתף זה את זו מה מטריד, מה חסר ומה מציק. אולי גם הוא לא מרוצה מהמצב בדיוק כמוך וגם אותו מטרידים החוסרים בקשר. חשוב ללמוד לתקשר הכל. לדבר על הכל ולהיות קשובים אחד לשני. אם הצלחתם לעבור את קשיי העבר, אזי יש סיכוי לזוגיות שלכם. לפני מחשבות על וויתור, שווה לנסות לצאת מהשגרה השוחקת, לבנות ולהעשיר את הזוגיות על ידי השתתפות בסדנאות להתפתחות אישית וזוגית ואולי תגלו זה את זו מחדש. אולי תגלי שהאיש איתו התחתנת הינו לא רק אבא נפלא, אלא יכול להיות גם גבר מקסים, חם ומפנק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)