ההחמצה שבחיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ההחמצה שבחיים
    דפידפ
    15/10/2008

הבעיה שלי די מורכבת התחתנתי צעירה בת 21 אתה לאחר חודשיים הכרות עים בעלי לאחר שנה נולדה ילדתנו כיום בת 7 וילדנו בן 5 השנה הראשונה היתה מאוד קשה חוויתי אלימות מילולית היינו פרודים עקב מריבות על כספים שהיה עול כבד על בעלי לפרנס אותי ואת ביתנו שרק נולדה חווינו בגידה משני הצדדים ואף היינו פרודים חצי שנה והיינו בגישור התוודנו והחלטנו ל פתוח דף חדש . כיום אנחנו נשואים 7 שנים אך אני מרגישה שהחמצתי אין לנו חיי זוגיות חיי שיגרה סתמיים ואין לבעלי שום רצון לנסוע לבד כי אנחנו כבר לא נהנים לבד אלה רק עים הילדים . מאוד חסרה לי התשוקה הגבר בבית החזק ודמות להעריץ מרגישה שהחיים עוברים להם פשוט לפי זמן ללא הנאה במין זוגיות רק עים הילדים שוקלת להתגרש האים זה נכון? הוא אבא נפלא אך יש בינינו קרירות וזה ממש מציק לי אני זקוקה לחום אני רק בת 30 ומרגישה מאוד זקנה בבקשה תיעצו לי לעשות את הדבר הנכון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ההחמצה שבחיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסו להשיב את השמחה לחייכם

יהודית ברגמן
    16/10/2008

דפידפ יקרה,
    ראשית, חשוב מאוד שתעלי בפתיחות את הנושא בפניו כפי שהעלית פה ותשוחחו יחד על הבעיה. העיקר זה להציף את הנושא, לדבר מהלב. לא לקטר – אלא לשתף זה את זו מה מטריד, מה חסר ומה מציק. אולי גם הוא לא מרוצה מהמצב בדיוק כמוך וגם אותו מטרידים החוסרים בקשר. חשוב ללמוד לתקשר הכל. לדבר על הכל ולהיות קשובים אחד לשני. אם הצלחתם לעבור את קשיי העבר, אזי יש סיכוי לזוגיות שלכם. לפני מחשבות על וויתור, שווה לנסות לצאת מהשגרה השוחקת, לבנות ולהעשיר את הזוגיות על ידי השתתפות בסדנאות להתפתחות אישית וזוגית ואולי תגלו זה את זו מחדש. אולי תגלי שהאיש איתו התחתנת הינו לא רק אבא נפלא, אלא יכול להיות גם גבר מקסים, חם ומפנק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו