נשואה + 3 מבולבלת ומתוסכלת-אולי משה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשואה + 3 מבולבלת ומתוסכלת-אולי משה
    אושרית
    16/10/2008

אני בת 34 נשואה + 3 (חמודים) התחתנתי עם בעלי אחרי שנה וחצי של היכרות כשנכנסתי להריון אבל הוא הציע לי לפני אני אהבתי אותו מאוד בגלל שהיה קצת חנון קצת שמנמן אדיש לא מדבר "על שטויות" . בשש שנים הראשונות ניסיתי למצוא את היחס ממנו אהבה מילה -בכל דרך השקעה בביתף בבישול, לתת לו המון חום מאחר והוא בא מבית מאוד קר בקיצור הבנתי שכלום לא יילך ובתהליך איטי מצאתי את עצמי הפכתי לאישה עם מודעות עצמית שיפרתי את היכולות שלי המקצועיות בקיצור הפכתי לאישה אחרת תוך 4 שנים- הוא טוען שבחרתי להפוך לגבר שהוא דווקה לא מתייחס אליי כי אני מנסה להיות גבר "אז בבקשה"- אני אציין שאני ניראית ממש טוב מתחילים איתי תמיד וחושבים שאני בת 20 ו- ולא 30 ו.. לפני שנה ניסיתי להכיר מישהו והחלטתי שאחרי 12 שנות אני רוצה להרגיש... נישקתי אותו ומלמחרת הרגשתי גרוע נהייתי חולה ולאט לאט נכנסתי לדכאון הפסקתי לעבוד כחודשיים מאז ועד היום אני לא ממש חזרתי לעצמי. עזבתי את העבודה וניסיתי להיות אישה שמבשלת וכו' אבל ניסיתי לדבר איתו על הסקס פעמיים שאני אוהבת אותו אבל צריך להשקיע צריך קירבה הוא צרח ואמר שאני צריכה להפסיק לחשוב, ואף אחד לא יוכל לחיות איתי. אני יותר בולטת חברתית יותר תוססת והקצב שלו בכל רבדי החיים שיבש לי את החיים אני עצובה ומשתדלת לא להגיד כלום אי אפשר לדבר איתו- אולי הוא לא אשם השוני פשוט גדול מידיי. הגיוני להתגרש או שזוהי בריחה?? אנא עזרי לי-אם משוחחים איתו הוא אומר -מה רע? יש בית הולכים למסעדות יש סקס 3 פעמים בשבוע הוא לא חושב שיש בעיה (כרגע כשכבר אנחנו במריבות אז הוא קולט שמשהו לא הולך לנו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עשי למען עצמך ופני לעזרת איש מקצוע

יהודית ברגמן
    17/10/2008

אושרית יקרה,
    ברור שגירושין בשלב הזה הם בריחה שלא תביא אותך לכלום. לא בטוח שהנשיקה היא זו שהביאה אותך לדיכאון, יכול להיות שהיו סיבות נוספות. בכל מקרה לי נראה שבמצב שבו את נמצאת את חייבת לפנות לעזרת איש מקצוע שיקשיב לך, יעזור לך לצאת מהדיכאון ויעזור לך להבין את המצב שבו את נמצאת בשלב זה של חייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו