אני פשוט לא יודעת מה לעשות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני פשוט לא יודעת מה לעשות
    סיוון
    19/10/2008

היי אני נמצאת עם חבר שלי כבר שנתיים ופשוט קשה לי,אני מרגישה שהוא לא מבין אותי ולא מנסה להבין אותי,אני כל הזמן באה אליו בטענות ואני כבר הגעתי למצב שאני כבר לא יודעת אם הבעיה היא בי שאני לוקחת הכל ללב או שזה הוא שבאמת כזה אדיש וקר. נפרדנו לאיזה חודש ואז הוא החליט שהוא רוצה לחזור אלי, אנחנו אוהבים אחד את השני מאוד אבל לא מפסיקים לריב.אנחנו גרים רחוק ונפגשים רק בסופ"שים ופשוט קשה לי, כל הזמן אני אומרת לו שאני מתגעגעת ואוהבת והוא פשוט מחזיר לי זה אף פעם לא בא ממנו.הוא כל הזמן נפגש עם חברים שלו והשיחות טלפון שלנו קצרות ואם הן ארוכות אז זה בגלל ריבים.יכול מאוד להיות שהדבר הכי טוב בשבילנו זה להיפרד אבל אף אחד מאיתנו לא מוכן לשלב הזה וקשה לנו מאוד בקשר הזה.אני אפילו התחלתי ללכת לטיפול פסיכולוגי כדי לנסות לשנות דברים בי,דברים שהם רעים ומזיקים לקשר כמו קנאה אבל אני לא מרגישה שהטיפול עוזר לי במשהו.אחרי כל ריב אני מרגישה רע ובוכה כל הזמן ונמאס לי מהמצב הזה כבר.אני בקושי יוצאת והעבודה שלי נורא משעממת ואני כל הזמן חושבת עליו ורוצה להיות איתו כשהחיים שלו כ"כ מלאים ואין לו זמן להתגעגע אלי וזה פוגע בי מאוד.והיתה לנו שיחה שהוצאנו הכל וזה באמת נראה שלי יש יותר טענות כלפיו ואני כבר לא יודעת אצל מי הבעיה אצלי שאני לא מפסיקה להתלונן ושום דבר לא טוב לי או אצלו שפשוט לא איכפת לו.אני מרגישה כאילו הכל חשוב לו יותר ממני והוא אומר שזה לא נכון ושהוא מנסה להשתנות ואולי יש דברים שהוא באמת מנסה להשתנות בהם אבל יש דברים אחרים שמפריעים.פשוט רע לי ואני לא מאושרת ואני לא מאמינה להרבה דברים שיוצאים לו מהפה אבל אני אוהבת אותו ורוצה להיות וקשה לנו ואני פשוט לא יודעת מה לעשות!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כשתצאי מהשעמום - הכל יסתדר

יהודית ברגמן
    19/10/2008

יעל יקרה, האם יתכן שהוא עבורך הכל ואילו את בעבורו שעשוע של סופי שבוע? אין ספק שיחסיכם לא טובים עבור שניכם. אין הדדיות בקשר הזוגי. הוא מסופק בחייו ואילו את משועממת וכל יומך, מחשבותיך תחושותיך תלויים בו. את חייבת למצוא לך חיים מלאים מעניינים ומספקים, כי אם לא טוב לך עם עצמך, כשאת פועלת מתוך חוסר הערכה עצמית, חוסר סיפוק אישי, ריק, תלותיות ושעמום – כשלך לא טוב איתך, לאף אחד אחר לא יהיה חשק להשתעמם במחיצתך ולשמוע רק טענות ומענות לאורך זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה ל-כשתצאי מהשיעמום

סיוון
    20/10/2008

הוא בשבילי באמת הכל אבל אני לא חושבת שאני בשבילו שעשוע רק בסופ"שים. את צודקת בכל מה שאת אומרת ואני מבינה את הדברים האלה אבל אני פשוט לא מצליחה לשנות אותם, כאילו משהו חוסם אותי ואני צריכה איזה כוח שידחוף אותי לעשות את השינוי והכוח הזה לא מגיע ואני רק שוקעת ושוקעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדי ליצור שינוי- נדרשת פעולה

יהודית ברגמן
    21/10/2008

יעל יקרה, הלוואי ואת צודקת לגבי השאלה אם את רק שעשוע עבורו בסופי שבוע. לגבי השאלה אם הוא הכל בשבילך ענית ללא היסוס שכן. השיממון והחידלון שנתקעת בו מטריד לא רק לגבי יחסיכם, אבל מה תעשי כשיום אחד הפער ביניכם כל כך יגדל, הוא ימאס בך ולא ירצה בך יותר? וזה סביר לאור העובדה שבך אין התפתחות, את תקועה. את לא מרוצה, משועממת, מרירה, מתלוננת המון, ושוקעת. עד מתי? הכנסי לפעולה עכשיו. לא מחר. יעל, חישבי איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד חמש ועשר שנים? הכוח שידחוף אותך לעשות פריצת דרך ולהיות בפעולה צריך להיות רק בך. את היום אחראית לעצמך ואת הבחירות של עצמך רק את צריכה לעשות ולא לסמוך שאחרים יעשו בשבילך. תתחילי במעשה אחד שמעניין אותך. אחד. תירשמי ללימודים/לחוג/סדנא/קורס/ספרייה..תתחילי במשהו. תלמדי שהחיים נותנים מתנות לאלו שיודעים לקחת, כמילות השיר: קחי את העולם כמו פרי- קחי כל מה שאפשרי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו