תמימה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תמימה
    חסוי
    08/07/2007

שלום!אני אישה מאוד תמימה,בעלי הוא הראשון שלי ויש לנו 2 ילדים ונשואים 5 שנים בעליות וירידות נראה לי כמו רוב הזוגות.
    שאלתי היא כזאת: גיליתי שבעלי מעיין, צופה בכול מיני אתרים וגם בטלווזיה על סרטים כחולים ועל בחורות וכו'.
    אני רוצה לדעת אם זה טבעי? אם כול הגברים צופים? והכי חשוב לי האם זה מראה שאולי חסר לו משהו איתי או שזה לא קשור אלי בכלל?
    אציין שתקופה ארוכה באמת לא קיימנו יחסי מין ובעלי רטן הרבה ודווקא בתקופה האחרונה יחסית אנחנו מקיימים ונהנים ביחד.
    רק אל תגידו לי לדבר איתו על זה ולהגיד לו שזה מפריע לי כי עשיתי זאת והוא השיב שזה טבעי וכול אחד ונטיותיו.
    מה שמפתיע אותי זה שבכלל לא הכרתי אותו ככה לפני החתונה הוא תמיד היה שקט , ולא דבר על סקס הרבה או שאולי לא שמתי לב, וכשהיינו חברים וגרנו ביחד בחיים לא ראיתי שהוא נכנס לכול מיני אתרים כאלה כמו היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמימה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה טבעי ומצוי,כמעט אצל כולם וכולן..

דורית כהן
    08/07/2007

יקירתי התמימה, כמו שאת מכנה את עצמך, ראשית, את יכולה להירגע, הרבה מאוד גברים (אני חושבת שכמעט כל גבר שיש לו גישה למחשב) גולשים לאתרי סקס שונים, ורבים מהם אף נהנים ומתגרים למראה סרטים כחולים. אולי תתפלאי, אבל גם הרבה נשים עושות זאת (את שני הדברים).
    סקס הוא צורך טבעי, וגירויים שונים מעלים את רמת הריגוש של כולנו, ובמוקדם או במאוחר, שגרת חיי הנישואין מביאה אותנו לחפש גירויים חדשים.
    דבר נוסף שאולי יפתיע אותך, הוא שאנשים משתנים, מתפתחים. לא נשארים אותו דבר כמו שהיו כאשר הכרנו אותם. זה לא רק שלא הכרנו אותם לעומק וביסודיות, גם זה, אבל אם תחשבי על זה, זה יכול להיות משהו טוב, שמשתנים ולא נשארים תמיד אותו דבר.
    נכון שזה מצריך כל פעם להיערך מחדש ולחשוב איך להגיב ומה לעשות עם הכיוון החדש, אבל עצם העובדה שיש ועוד יהיו שינויים - זה טבעו של האדם. עובדה שחל אצלכם שינוי ביחסי המין כמו שאת מספרת.
    את אומרת שהכי חשוב לך לדעת האם הדברים הללו מעידים על איזו בעייה שלו מולך?
    אינני יכולה להשיב לך בוודאות, לשם כך רצוי מאוד בכל זאת לדבר איתו, אבל מה שאת מתארת הוא תופעה כל כך טבעית ומצוייה, שהיא אינה בהכרח מעידה על בעייה כלשהי. לפעמים הצפייה בפורנו מתניעה את הכניסה לאוירה ארוטית וזה דווקא עוזר. אולי זה דווקא הפוך ממה שאת דואגת - שדווקא בגלל שלאחרונה יש ביניכם יותר סקס - הוא מחפש דרכים לשפר את עצמו כמאהב, או רעיונות חדשים, או להיכנס לאוירה כדי שיוכל לעמוד בדרישותייך החדשות? אולי הגזמתי, אבל עשיתי זאת בכוונה כדי להראות לך שמה שאת חשבת הוא לא בהכרח הכיוון הבעייתי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלי פאניקה

נטי
    08/07/2007

זה בסדר כל הגברים אוהבים את זה ואם האשה גם ורואים את זה ביחד ונידלקים ומיתחרמנים אז מה טוב אבל ...... לא בהגזמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שום דבר לא טוב בהגזמה

דוד
    10/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו