העבר היפה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• העבר היפה
    אורלי
    03/03/2007

10 שנים של נשואים , הבית נבנו על דרכי טהרה הכול נעשה מתוך הבנה ומתוך התחשבות הדדית ,אך מה העבר היותר יפה עם החבר לילדות אותו לעולם לא שוכחים למישהו יש עצה איך לשכוח אותו ולהמשך בעתיד עם משפחה חם שכזו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העבר היפה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכרון נפלא

דורית כהן
    04/03/2007

אורלי, בוקר טוב
    קשה לך להרפות מן הזכרונות הטובים של החברות עם חבר הילדות, ואת מתגעגעת, משווה ומתרפקת על מה שזכור לך.
    תבדקי עם עצמך האם החברות ההיא עמדה אי פעם במבחנים רציניים כלשהם, כמו שכל חיי נישואין בוגרים נתקלים בהם?
    בגלל שהקמת משפחה זה תיק כל כך רציני, יחסי "ירח הדבש" של התחלת הזוגיות חייבים לעבור פאזה, לגילוי וחשיפה הרבה יותר אמיתיים אחד של השנייה, ותוך כדי הגילוי הזה יש הרבה מאוד התפכחות מאשליות. אין בעצם הזדמנות לתהליך כזה כשמדובר באהבת ילדות.
    דבר נוסף, האינטראקציה עם כל בן זוג היא מאוד שונה, גם נפשית, גם רגשית וגם גופנית, ויתכן שעם אותו חבר ילדות באמת היו כמה מרכיבים קסומים ביחסיכם. את יכולה גם לשמוח על כך, שזכית לאהבה כזאת ולשמור אותה בתור זכרון נפלא, לא בהכרח כמקור להשוואה ולאכזבה מבן הזוג הנוכחי, שודאי מצאת בו יתרונות אחרים כאשר החלטת להקים איתו משפחה.
    קיימת האפשרות שעצם ההתרפקות שלך על החברות ההיא משמשת לך "פתח מילוט" ומונעת ממך להתמסר כל כולך ליחסים עם בעלך. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העבר שלא נישכח לעולם

אורלי
    04/03/2007

האמתי החבר לילדות שלי נפרדנו מסיבה שהוא בגד בי עמדנו להתחתן ממש היה רק לחלק הזמנות אז הוא בגד בי עם מישהי שלקחה אותו לחופה אחרי חודשיים של הכרות ואני מתוך עצבים התחתנתי עם בעלי להווה ולעתיד ללא הכרות מספקת למרות שלא רע לי איתו אבל חסר לי את ההוא שאהבתי בילדות

אחרי כמה וכמה סיבות שאני נותנת לעצמי טוב שאני לא איתו
    בכול זואת שהוא מתקשר אליי ליבי פועם כמו בפעם הראשונה
    שאלתי היא האם יש איז תרופה למחוק זכרונות שכאלה שמפרעים לי לתפקוד מלאה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיחה שמעולם לא התקיימה

דורית כהן
    04/03/2007

יש לי הרגשה שמעולם לא ניהלת עם חבר הילדות שלך שיחה בוגרת שבה הבהרתם מה היה ומה כל אחד הרגיש ומרגיש. אירוע הבגידה כנראה נשאר אצלך כמו פצע פתוח, כמו משהו לא סגור ולא שלם, ואת די תקועה עם זה כי לא עיבדת את מה שקרה עד הסוף. הכי טוב היה לעשות שיחה כזאת בזמן שהדברים קורים, (ואז לפעמים גם ניתן להתגבר על אירוע של בגידה בעזרת שיחה טובה) אבל הרבה פעמים זה כואב מדי או שיש יותר מדי כעס ונוצר נתק, ואז הדברים נסחבים ולא מטופלים.

אז אולי מה שיכול לעזור הוא דרך כלשהי שבה את תשוחחי עם איש מקצוע על מה שהיה אז, תעבדי זאת ותשלימי עם מה שהיה, כדי שתתפני להקדיש את כל תשומת הלב שלך לזוגיות הנוכחית ותוכלי להתחיל לחפש בה דברים יפים וטובים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו