מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני חייבת עזרה באופן דחוףמאיה23/10/2008
אני נשואה +1 4 שנים, אנחנו בשנות ה- 30+, בעלי הוא אדם נפלא, איש טוב, מכבד, עוזר, דואג לבית ולילד, ממש יד ימיני, מזה כשנה התחיל אצלו הרגל מגונה של לחטט באף ולהכניס לפה... (מבקשת לא לצחוק ולהתייחס ברצינות להודעתי) בהתחלה נורא התביישתי להעיר לו, לא היה לי נעים להביך אותו, אחרי תקופה מה הערתי לו בחצי צחוק, הוא כמובן היה נבוך , אך אחרי מס' שעות עשה זאת שוב, לפני כ- 9 חודשים בערך שוחחתי איתו ברצינות על הנושא, הסברתי לו כמה זה מגעיל אותי, כמה זה גורם לי סלידה אליו וזה משפיע עלי מאוד, הוא שוב היה נבוך ולא אמר יותר מידי, הפסיק ליום יומיים, ושוב חזר, מאז אני מעירה לו מידי פעם, לפני מס' חודשים התפרצתי ולא יכולתי יותר, צעקתי עליו ואמרתי לו שהוא חולה נפש, שאני לא יכולה להסתכל עליו יותר, שזה מגעיל אותי, אפילו אמרתי לו שאם יש לו בעיה אני מוכנה לעזור לו לטפל בה, שילך לפסיכולוג או משהו...גם הפעם הוא היה נבוך.. אני לא יודעת מה לעשות עם ההרגל הזה, בערב חג חזרנו מהמשפחה ובאוטו הוא שוב עשה זאת מולי, שוב התפרצתי וכמעט שהתפוצצתי.. הוא אמר שהוא רגיל, אני אמרתי לו שהוא חולה נפש, ושיש לו בעיה חמורה וכו'... אני ממש לא יודעת מה לעשות? ניסיתי את כול הדרכים האפשריות להגיד לו שזה מגעיל אותי והוא חוזר על זה בלי לשים לב... זה גורם לי לראות אותו בעיין שונה, זה מתסכל אותי, הרי הוא אדם מבוגר, ביקשתי, הסברתי, למה הוא עושה זאת שוב ללא מודע? מה עושים במצב כזה? זה פוגע לי בזוגיות, אני לא מסוגלת להסתכל עליו וחבל לי... אנא אמרו לי מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא לא עושה זאת במודע
יהודית ברגמן23/10/2008לילך יקרה, אין לך מה לכעוס עליו כיוון שהוא לא עושה זאת במודע או בכוונה להרגיז אותך. לכן - בקשי ממנו, שילך לטיפול לברר ולפתור את הבעיה, כי זה מאוד מפריע לך ואת רוצה לשמור על הנישואין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיהודית תודה, שאלתי היא...
מאיה23/10/2008איך אדם בגיל ה- 30 + עושה דברים כאלה ללא מודע? האם זה מצביע על בעיה כלשהי? הרי ילדים קטנים עושים כאלה דברים ולהם אנו מעירים מס' פעמים ומסבירים שזה לא נעים/ מגעיל וכו' אז אדם מבוגר לא מפנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד מבינה לליבך
פנטזיונרית24/10/2008גם אותי הדבר היה דוחה. אהבה בין גבר לאישה איננה "אהבה שלא תלויה בדבר". היא מושפעת ממעשים ומאמירות של בן הזוג שלנו ואין זה מובן מאליו שנקבל אותם בכל תנאי. חבל שבן זוגך אינו משכיל להבין זאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)