קשר לא שגרתי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשר לא שגרתי
    מלי
    23/10/2008

שלום, אני בת 26 רווקה חילונית. אני יוצאת אם כך אפשר לקרוא לזה עם בחור בן 28 כבר כ-3 שנים. בחור נאה, אינטליגנטי עוסק במחשבים. הבעיה היא כזאת אף פעם לא קיימנו יחסי מין מכיוון שהוא מתחמק, לא התנשקנו אפילו (פעם אחת ניסיתי וקיבלתי נשיקה יבשה עם שפתיים אטומות). כמה פעמים ניסיתי לדבר אתו והוא מתחמק. כמה פעמים נפרדנו ל-4 חודשים, אחר כך ביקש סליחה וחזרנו. היינו ביחד חצי שנה שוב ניסיתי לדבר כתוצאה מכך הסתגר ונפרדנו לחודשיים. שוב יצר אתי קשר במשך כמה חודשים חיזר אחרי עד שלא נכנעתי וחזרנו לחצי שנה ושוב אותו סיפור - לא מוכן לנשק, לא מוכן לחבק מה שכן אוהב לשחק עם כפות הרגליים שלי, לעשות עיסוי ולחדור עם האצבעות לתוך הנרתיק. לי הוא מרשה לשחק עם הפין שלו עם כפות הרגליים. בזה הכל מסתיים. כמה פעמים נשאר אצלי ללילה ולא התקדמנו מעבר למה שהיה לפני. עקב כל זה הפסקתי את הקשר ביוזמתי במיוחד אחרי שהוא אמר לי שנוסע בלילה למרכז הארץ עם חברים ויש משהו שהוא עושה מדי פעם עם אנשים והוא לא מוכן לספר ואף אחד לא יודע מזה. אך אין לי ממה לחשוד. אני בטוחה שהוא בטול ולדעתי הוא נוסע אולי למועדוני חשפנות או משהו בסגנון. אחרי השיחה הזו נפרדנו לחודש ושוב חזרנו ראיתי שהוא מצטער. כרגע נראה לי המצב חוזר הוא היה בקשר איתי במהלך השבוע היה בנינו מגע מיני מהסוג שתארתי מקודם. עכשיו הוא נעלם לכמה ימים בטענה שיש לו הרבה עבודה. אולי כדאי לציין שבמקרים שהוא נעלם אני מרבה להתקשר אליו, להתלונן על זה שהוא נעלם, לדבר על היחסים, לאיים שאני אזרוק אותו. בדרך כלל הוא עונה לי שהוא לא בסדר והוא מצטער. אני יודעת שלא טוב לעשות את מה שאני עושה אבל אין לי כבר כח להתנהג בהגיון. לאחרונה אני משתדלת לא להתקשר אליו בכלל כך שיוזמה תהיה שלו בלבד כדי שירגיש שהוא בשליטה. אני הייתי במערכת יחסים נורמלית לחלוטין מכל הבחינות במשך 5 שנים עם מישהו אחר. עכשיו יש לי הרגשה שאני זקוקה לכדורים כדי לצאת מהקשר הזה. אני אוהבת אותו רוצה להיות איתו אבל יש לי הרגשה שאני הולכת להשתגע. יש להוסיף אולי שאף פעם לא הזמין אותי לביתו ונורא לא אוהב כאשר אני שואלת אותו על משפחתו. אני יודעת ממקורות אחרים מהי משפחתו ואין לו מה להסתיר כי הכל בסדר. הוא לא מספר לי אפילו באיזה אזור בעיר הוא גר. ואני יודעת שמשפחתו תמיד פתוחה לאורחים ושאותו ספציפית מנסים להכיר לבחורות. כך הכירו אותנו גם חבר המשפחה שלו. אני יודעת שהוא נמשך לבחורות ולא לבחורים, ראיתי באחד האתרים חברתיים את הדף שלו יש לו שם כ-30 בחורות מכל רחבי העולם אמנם אפשר לצרף לחברים גם את הגברים. מצטערת על המכבת הארוך והסברים מפותלים. מכחה לתשובתך ועצה כלשהי. המון תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר לא שגרתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נתקי קשר פתטי - ולכי לייעוץ מקצועי

יהודית ברגמן
    27/10/2008

מלי יקרה, היחס שלך אליו פתטי. את מבזבזת את זמנך ותהרסי את חייך אם תמשיכי את הקשר איתו. עשי לעצמך טובה ולכי לייעוץ אישי מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי שהוא הומו

מישהי
    17/11/2008

ואת זה רק כיסוי לחיים הכללים שלו כי הוא עדיין לא יצא מהארון תבדקי טוב מה הוא עושה עם החברים שיוצא לבלות איתם,,,,,,,, אל תיהיה תמימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו