שאלה חשובה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    מריה
    23/10/2008

שלום. יש לי חבר כבר שנתיים (אני בת 26 עוד מעט והחבר בן 29 עוד מעט גם כן), ויש בינינו אהבה גדולה ומערכת יחסים טובה . הבעיה היא, שכל אחד מאתנו רואה את חייו בעתיד באופן שונה לחלוטין, ואף מנוגד. למשל: הוא רוצה לחזור למושב בו גדל אשר נמצא באחד הקצוות של הארץ, ולהמשיך לעבוד ברפת של אביו. המושב הזה מאוד מרוחק מכל מה שאני מכירה ואוהבת, ובאופן כללי מאוד מרוחק מהכול. אני, לעומת זאת טיפוס מאוד מאוד עירוני, סולדת מחיי כפר, וחשוב לי לחיות באיזור המרכז, בייחוד משום שהתחום שבו אני רוצה לפתח קריירה נמצא רק באזור המרכז. ישנם עוד הבדלים רבים ברצונות של שנינו, שהם בסיסיים במידה דומה, וגם כן מנוגדים. השאלה שלי- האם זוג כזה יכול להחזיק מעמד? אנחנו מדברים על נישואין אבל אני מאוד חוששת, ואני לא רוצה לבזבז לא את הזמן שלו ולא את הזמן שלי על בן זוג שלא מתאים. מה אפשר לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניגוד בתפישת החיים

יהודית ברגמן
    27/10/2008

מריה יקרה, אל תבזבזי את זמנך על בן זוג לא מתאים. את בעצמך מציינת שאינכם מתאימים ברצונותיכם ותפישת אורח החיים בעתיד שונה לגמרי. לכן לא נראה שליחסים כאלה יש סיכוי להחזיק לאורך זמן. אך אם בכל זאת אתם רוצים לקשור חייכם, עדיף לנסות קודם חיים משותפים כתקופת מבחן ורק אם אתם מסתגלים אחד לשני עם כל השוני – תוכלו לחשוב על חתונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו