מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה חשובהמריה23/10/2008
שלום. יש לי חבר כבר שנתיים (אני בת 26 עוד מעט והחבר בן 29 עוד מעט גם כן), ויש בינינו אהבה גדולה ומערכת יחסים טובה . הבעיה היא, שכל אחד מאתנו רואה את חייו בעתיד באופן שונה לחלוטין, ואף מנוגד. למשל: הוא רוצה לחזור למושב בו גדל אשר נמצא באחד הקצוות של הארץ, ולהמשיך לעבוד ברפת של אביו. המושב הזה מאוד מרוחק מכל מה שאני מכירה ואוהבת, ובאופן כללי מאוד מרוחק מהכול. אני, לעומת זאת טיפוס מאוד מאוד עירוני, סולדת מחיי כפר, וחשוב לי לחיות באיזור המרכז, בייחוד משום שהתחום שבו אני רוצה לפתח קריירה נמצא רק באזור המרכז. ישנם עוד הבדלים רבים ברצונות של שנינו, שהם בסיסיים במידה דומה, וגם כן מנוגדים. השאלה שלי- האם זוג כזה יכול להחזיק מעמד? אנחנו מדברים על נישואין אבל אני מאוד חוששת, ואני לא רוצה לבזבז לא את הזמן שלו ולא את הזמן שלי על בן זוג שלא מתאים. מה אפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניגוד בתפישת החיים
יהודית ברגמן27/10/2008מריה יקרה, אל תבזבזי את זמנך על בן זוג לא מתאים. את בעצמך מציינת שאינכם מתאימים ברצונותיכם ותפישת אורח החיים בעתיד שונה לגמרי. לכן לא נראה שליחסים כאלה יש סיכוי להחזיק לאורך זמן. אך אם בכל זאת אתם רוצים לקשור חייכם, עדיף לנסות קודם חיים משותפים כתקופת מבחן ורק אם אתם מסתגלים אחד לשני עם כל השוני – תוכלו לחשוב על חתונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)