ערב טוב דורית........

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ערב טוב דורית........
    אור
    23/10/2008

יש לי בעיה מאוד רצינית, כל גבר שאני רואה ומושך אותי, אני רוצה איתו אקט מיני. הדבר מאוד מציק לי מכיוון שאני באמת רוצה מערכת יחסים אחת וטובה. אבל קשה לי, ממש כל, כל גבר שאני רואה ומושך אותי בעבר גם הייתי ניכנסתי כך לקטעים מיניים. יש לציין שאני בחורה מאוד מאוד "שקולה" אקדמאית ועומדת לסיים תואר שני. כרגע אני במערכת יחסים יציבה ואני מאוד לחוצה מהרצון להיות עם גברים אחרים. כמו כן, יכול להיות שזה ביגלל חינוך נוקשה שקיבלתי בבית??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ערב טוב דורית........

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפנייה גם ליהודית וגם לדורית

אור
    24/10/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מציאת הגבר הנכון

יהודית ברגמן
    27/10/2008

אור יקרה, אין לי יכולת לדעת ממה נובעת התנהגותך. בכל אופן- רצונות מיניים מוגברים אינם בגדר חיסרון בתנאי שאת שומרת על עצמך. אני בטוחה שכשתפגשי בגבר הנכון שישלב גם מיניות כשלך וגם תכונות אחרות שמתאימות לך ותאהבו – חייך יסתדרו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יהודית איידע אותך לגביי איזוש

אור
    28/10/2008

איזושהי היתפתחות משמעותית בחיי הזוגיים ושוב תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו