מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קנאה בפורנולי26/10/2008
שלום שמי לי ואני בת 20,אני גרה כבר כשנה עם בן זוגי,אנחנו אוהבים אחד את השני עד מאוד,דואגים אחד לשני, ומתגעגעים בכל הזדמנות.לאחרונה הבן זוג שלי התוודה לפני שהוא לא יכול בלי סקס או בלי אוננות לפחות פעם ביום,לכן הוא נגרר לאתרי פורנו סרטים ובחורות עירומות.מה שמכעיס אותי בטירוף מהרגע שהתחלנו לצאת.מילא בצבא הוא עושה את זה ומסתכל על זה אבל מתי שהוא בבית?ואני איתו?! הוא אמר שהוא מתגבר וכבר הפסקתי לבדוק ולעקוב אחריו כי סמכתי עליו והאמנתי לו,אבל מסתבר שזה יותר חזק ממנו. מה לעשות ואיך להתנהג?אני אובדת עיצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנאה בפורנו
יהודית ברגמן27/10/2008לי יקרה, זו לא בושה ואין שום רע באוננות וגיוון בכניסה לאתרי פורנו בתנאי שזה לא התמכרות ובא כתחליף משמעותי ליחסים אינטימיים ביניכם. במקום להיות מודאגת וחוששת שהוא איננו מסתפק ביחסים איתך וזקוק לגירויים נוספים, הסתכלי על הצדדים החיוביים. על כך שהוא מיני מאוד וכנה וישר ביחס אליך ולא מסתיר את נטיותיו ממך, אלא נוהג לשתף אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסתם כמה עצות
הייתי שם06/11/2008דבר ראשון בצבא ממש קשה שלא ליפול בזה היצר המיני שם זה סוג של שיחרור...... אבל שיש לך חברה ואתה בבית ועדין מאונן אז אתה מתחיל לפתח אובססיה למשהו חדש ואני מדבר מנסיון והייתי בסרט הזה ויצאתי ממנו..... בקיצור אני לא בא לתת לך כאן הסבר אך הראש שלנו הגברים עובד בקטע מיני כי זה לא אפשרי.... התשובה שלי בשבלך זה שתבהירי לו שזה או את או הוא והמחשב..... ותסבירי לו שזה פוגע בך ופוגע בקשר וביחסים באהבה במשיכה בקיצור בהכל ואם זה לא מזיז לא אזזז תשמעי אני לא וורדה רזיאל אבל אני ממליץ לך ואני אומר לך את זה בתור גבר שהיה באותה בעיה ורק אחרי שחברה שלי זרקה אותי הבנתי שהייתי צריך להפסיק עם כל מני פורנו מחשב וכאלה ....... אז או שתמשיכי הלאה ותמצאי משהו שמעדים יחסים אמתיים ולא פורקן וירטואלי ........או שתעמידי אותו במקום .......... בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעל ניסיון
cucus30/12/2008הייתה לי בעיה דומה מהצד השני. גם אחרי שקיימתי יחסי מין (בהחלט לא חפוזים) פעמיים באותו יום עם חברתי דאז (50, 48!) הרגשתי צורך לראות זוגות שמציגים את עצמם live או שולחים סרטונים לאתר מסויים. אני מודה שהיה בזה ריגוש של משהו חדש כיון שלא תמיד ידעתי מה יתחדש באתר, מי יציג, מה. בהתחלה חברתי נפגעה, אבל בחוכמתה, בקשה להצטרף לצפייה והיא עצמה יזמה צפיה משותפת. יחסי המין שלנו הפכו להיות "ארנביים" מבחינת הכמות ועל הגיוון והאיכות זה ממש לא המקום לדבר, ולא צריך הרבה דמיון. אל תשכחי שבזמן שהוא יצפה בגוף יותר חטוב מזה שלך, גם את תצפי בגבר עם נתונים שאולי אין לו. בסיכומו של דבר, בפועל שניכם תמצאו סיפוק בדבר הממשי , בעצמכם. ובמילים אחרות, בואי לו "בהפוך על הפוך" וכל המוסיף גורע. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)