מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יהודית שלום,לילך28/10/2008
אני רוצה לנתק איתו את הקשר לפי הצעתך, אך אינני יודעת איך הכי נכון לעשות זאת? אתמול הוא צלצל אלי אולי 5 פעמים ולא עניתי ואז בפעם השישית נשברתי ועניתי, דיברתי רגיל... האם לא לענות לטלפונים בכול פעם שמתקשר ועד שיבין, או שלהגיד לו באופן ישיר שאני מעוניינת לנתק את הקשר? יש לי דילמה מאוד מאוד קשה, כי הוא מאוד קשור אלי, הוא רוצה לבוא שוב עם חברתו אלינו הביתה, כעט אני מנסה להתחמק, אך מאוד קשה לי לראות אותו מנסה שוב ושוב... באיזה דרך אבחר? איך הכי נכון לעשות זאת? הוא מתקשר כול יום לשאול לשלומי, מספר על יחסו עם חברתו, אך בכול סיום שיחה עימי אומר כמה הוא אוהב אותי/ מת עלי וכו'.... די מוזר ומבלבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יותר פשוט מלהיות ישירה וברורה?!
יהודית ברגמן28/10/2008נויה יקרה, אל תלכי סחור סחור. היי ברורה. אישית, אינני מאמינה בשיחות סחור סחור מרומזות אלא בתקשורת ישירה נקיה ובהירה. כפי שאינך מעיזה לשוחח עם בעלך באופן גלוי על החיטוטים שלו באף שדוחים אותך ואת רק אומרת לו ב"חצי צחוק" או מתפרצת בזעם במקום להפנות אותו באופן גלוי לטיפול, כך את מתחמקת, לא עונה לטלפונים, מצפה ממחזרך ההזוי שיבין את הרמז ואינך אומרת לו באופן ישיר פשוט וברור, שאת מנתקת את הקשר עימו. עיצרי את הבילבול ובאופן הכי ברור תאמרי לו שהקשר לא בריא לך, נגמר וזהו. תם ונשלם. לך זה לא מתאים יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)