התמודדות עם רגשות קנאה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התמודדות עם רגשות קנאה
    פנטזיונרית
    30/10/2008

אז הסיפור הוא כזה: הטיול שתוכנן עם הידיד \אקס שלי ,לא יצא לפועל בסופו של דבר. במקביל , במפגש חברתי , חברה מאוד מאוד טובה שלי ואותו הגבר הכירו. חברתי הביעה עניין רב וביקשה את אישורי לנסות ולהכיר אותו . בהתחלה היה לי קשה לתת את הסכמתי. במאמר מוסגר אומר, שביני לבינו לא מתפתח דבר מעבר לקשר הנוכחי. לאחר שגילגלתי את הרעיון בראש, הבנתי שאין לי זכות למנוע מחברתי את הקשר איתו או לפחות את הניסיון. בשיחת טלפון אליו הבנתי שמציאת החן היא הדדית והעברתי אליו את מס. הטל . שלה. מאוד קשה לי. קשה לי לחשוב שאקס שלי ,שאני מעט מעוניינת בו, יהיה בקשר עם החברה הכי טובה שלי. ברור לי, שעשיתי את הדבר הנכון אבל איך אני מתמודדת עם תחושות הקינאה שצפות בי? איך אני ממשיכה את החברות עם שניהם בד בבד עם אותם תחושות קשות? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התמודדות עם רגשות קנאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי שעשית את הדבר הנכון...

יהודית ברגמן
    01/11/2008

פנטזיונרית יקרה, הָפְנימי שְלך ולו לא יהיו לעולם יחסים אינטימיים יותר מאלו הקיימים היום. ואם את רוצה להמשיך להיות בקשר עם שניהם – הניחי לקשר פשוט לזרום ומצאי לעצמך מישהו אחר שכן יהיה מעוניין בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך

פנטזיונרית
    01/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו