מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התמודדות עם רגשות קנאהפנטזיונרית30/10/2008
אז הסיפור הוא כזה: הטיול שתוכנן עם הידיד \אקס שלי ,לא יצא לפועל בסופו של דבר. במקביל , במפגש חברתי , חברה מאוד מאוד טובה שלי ואותו הגבר הכירו. חברתי הביעה עניין רב וביקשה את אישורי לנסות ולהכיר אותו . בהתחלה היה לי קשה לתת את הסכמתי. במאמר מוסגר אומר, שביני לבינו לא מתפתח דבר מעבר לקשר הנוכחי. לאחר שגילגלתי את הרעיון בראש, הבנתי שאין לי זכות למנוע מחברתי את הקשר איתו או לפחות את הניסיון. בשיחת טלפון אליו הבנתי שמציאת החן היא הדדית והעברתי אליו את מס. הטל . שלה. מאוד קשה לי. קשה לי לחשוב שאקס שלי ,שאני מעט מעוניינת בו, יהיה בקשר עם החברה הכי טובה שלי. ברור לי, שעשיתי את הדבר הנכון אבל איך אני מתמודדת עם תחושות הקינאה שצפות בי? איך אני ממשיכה את החברות עם שניהם בד בבד עם אותם תחושות קשות? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי שעשית את הדבר הנכון...
יהודית ברגמן01/11/2008פנטזיונרית יקרה, הָפְנימי שְלך ולו לא יהיו לעולם יחסים אינטימיים יותר מאלו הקיימים היום. ואם את רוצה להמשיך להיות בקשר עם שניהם – הניחי לקשר פשוט לזרום ומצאי לעצמך מישהו אחר שכן יהיה מעוניין בך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך
פנטזיונרית01/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)