האם זה קנאה?!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם זה קנאה?!
    נירית
    30/10/2008

יש לי חבר כבר שנתיים וחצי,בזמן הזה אנחנו כל הזמן רבים ומתווכחים כמעט מכל שטות אבל הנושא העיקרי שאנחנו מתווכחים עליו זה שהוא ממש מסתכל על בנות אחרות!אנחנו יוצאים ואני מרגישה שהוא בכלל לא איתי העיינים שלו כל הזמן מחפשות בחורות והוא לפעמים בקושי מתייחס אלי בגלל זה,חשוב לציין שאניממממש אוהבת אותו!אבל זה מפריע לקשר אני מעירה לו כל הזמן ואז יש ריב וממש לא בא לי להעיר לו על זה כל הזמן!!!השאלה היא אם כל הגברים ככה?אולי הבעיה אצלי?? גם חשוב לציין שאנחנו מאורסים כבר שנה וזה כל מה שמעקב את זה,אני חוששת שנתחתן ורק נריב על זה ואני לא יהיה מאושרת!מה אפשר לעשות אני כבר אובדת עצות1!!!!חייבת עזרה. תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה קנאה?!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זו אהבה?!

יהודית ברגמן
    01/11/2008

נוי יקרה, אם כבר עכשיו אתם רבים ומתווכחים מכל שטות – עליכם לבדוק אם אתם מתאימים ורוצים באמת להתחתן. תבדקי עם עצמך אם את באמת ממש ממש אוהבת אותו, או שרגשות הקינאה נובעים בגלל בעיית אגו כשאת חושבת שאת רואה שהוא מסתכל על אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו