מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם זה קנאה?!נירית30/10/2008
יש לי חבר כבר שנתיים וחצי,בזמן הזה אנחנו כל הזמן רבים ומתווכחים כמעט מכל שטות אבל הנושא העיקרי שאנחנו מתווכחים עליו זה שהוא ממש מסתכל על בנות אחרות!אנחנו יוצאים ואני מרגישה שהוא בכלל לא איתי העיינים שלו כל הזמן מחפשות בחורות והוא לפעמים בקושי מתייחס אלי בגלל זה,חשוב לציין שאניממממש אוהבת אותו!אבל זה מפריע לקשר אני מעירה לו כל הזמן ואז יש ריב וממש לא בא לי להעיר לו על זה כל הזמן!!!השאלה היא אם כל הגברים ככה?אולי הבעיה אצלי?? גם חשוב לציין שאנחנו מאורסים כבר שנה וזה כל מה שמעקב את זה,אני חוששת שנתחתן ורק נריב על זה ואני לא יהיה מאושרת!מה אפשר לעשות אני כבר אובדת עצות1!!!!חייבת עזרה. תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זו אהבה?!
יהודית ברגמן01/11/2008נוי יקרה, אם כבר עכשיו אתם רבים ומתווכחים מכל שטות – עליכם לבדוק אם אתם מתאימים ורוצים באמת להתחתן. תבדקי עם עצמך אם את באמת ממש ממש אוהבת אותו, או שרגשות הקינאה נובעים בגלל בעיית אגו כשאת חושבת שאת רואה שהוא מסתכל על אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)