מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה ליהודית ודורית....מדוע?עלמה31/10/2008
נשואה המון והרבה זמן זה לא הקהה את רגשות האהבה ביננו וזה הדדי אבל יש הסתרות קטנות ומעידות במשך השנים שהוא בחר להסתיר ממני(לא בגידה חלילה)ומצאתי את השקרים וסילופי האמת וזה די פגע במידת האמון שניסדק אבל נילחמתי עם זה ואני עדיין אוהבת למרות כל מה שהיה.הוא כל הזמן מעונין שנלך לעיסוי אירוטי זוגי ומפגשי טנטרה זה לא נוח לי ולא ניסינו בכלל את זה אני לא מבינה את הצורך שלו בכך ומסתכלת עליו וכואב לי שאני לא מספיקה לו פתאום.זה אפילו פוגע........מה ייצא לו מזה שמישהיא מעסה אותו באיבר אינטימי? האם הוא לא רואה בזה פגיעה טוטאלית באינטימיות הזוגית שלנו?איך אני ארגיש עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרחבת החיים הזוגיים
יהודית ברגמן01/11/2008טארה יקרה, דווקא בזכות האינטימיות ביניכם, אישך אהובך מרשה לעצמו לשתף אותך במאווייו לחלוק ביחד איתך חוויות אינטימיות נוספות, לגוון ביחד איתך ולהוסיף ריגושים לתוך הזוגיות רבת השנים וזה לחלוטין לא סותר את רגשות האהבה ההדדית ביניכם. נהפוך הוא. לכי איתו צעד צעד, קִראו חומר בנושא (קיימות גם סדנאות זוגיות ברמות שונות). ומצאו ביחד את מקורות העינוג והיישום שיתאימו לשניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזכרת לי. היום אנחנו עמוק בטנטרה
גושן01/11/2008וטוב לנו מאי פעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטנטרה (היתרחבות)
פנינה02/11/2008טארה , נפלא שהוא משתף אותך . גם אני נשואה כמה וכמה שנים טובות לבעלי האהוב . גם אנחנו מאוד אוהבים זה את זה . בלי שום קשר , צברנו במהלך השנים רצונות שונים ומשונים בתחום המיני . אבל לא העזנו . עד שיום אחד חפרתי קצת , איתרתי מקום של מטפלים בצפון , הזמנתי לשנינו יום פינוק כמתנת יום הולדת לבעלי . ראינו כי טוב... מאז אנחנו בחוג הזה של אנשי טנטרה . מאז אנחנו מאושרים יותר . מאז היחד שלנו התחזק . למדנו לשתף יותר . למדנו על עצמינו יותר . על המיניות , על הזוגיות . זה ממש ממש לא בא על חשבון האהבה . זה לא סימן שלא מיסתפק בך!!!! להיפך הוא הנכון . מאז אני בטוחה בו יותר . אני בטוחה בעצמי . מאז אני חושקת . מאז אני נחשקת יותר. אפילו גילינו עד כמה היינו בורים . גילינו שיש עוד המון טוב לקבל מאחרים . למדנו שאנחנו לא לבד . זו לא בושה בגילינו לירצות יותר!!!!
תיראי את השיתוף שלו באורח חיובי. אחרי שנות זוגיות לא בגד ,לא חיפש לעצמו הרפתקאות בחוץ. רק בא אליך עם הצעות לצמוח בתוך הזוגיות שלכם מתוך סקרנות . מתוךרצון להעשיר יחד. . ..תשמחי .קחי את ההצעה בשתי ידים. לא חובה דוקא עיסוי אירוטי ממטפלת. ישנj דרכים רבות ומגוונות בשפע של היצע להתרגש יחד . חשוב ללכת למטפלים/סדנאות טובות רק תסמכי על עצמך לא ללכת ל שרלטנים . תחפשי באינטרנט ותתקשרי. אל תתביישי לשאול שאלות . לכי על זה בלי פחד . ואחר כך תחזרי מאושרת.... לספר לנו איך היה................. (הללויה . הלואי...)
בהצלחה ,
פנינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנינתי יקרה
עלמה03/11/2008האם תוכלי אפילו דרך המייל שלך שאכתוב לך-אני מעונינת ללכת למטפלים מהצפון שהמלצת אולי זאת ההתחלה?.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפוש סדנאות טנטרה/מטפלים באינטרנט
פנינה03/11/2008טארה , הלואי ויכולתי לעזור יותר , אבל תיאלצי למצוא בכוחות עצמך סדנת טנטרה או מטפלים , מכמה סיבות . האחת : המקום אליו הלכנו שנינו לראשונה - כבר לא קיים במתכונת אותה הכרנו והסיבה השנייה שאינני מוכנה לפרסם את כתובת המייל שלי פה בפורום . יש הרבה נתונים באינטרנט על שלל האפשרויות . ואני משוכנעת שכמו שידעת לפנות לפורום - כך תדעי לאתר הזדמנות מעשירה לזוגיות שלכם באמצעות האינטרנט . בהצלחה רבה לכם , פנינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)