נשואה טרייה מאושרת, אבל בבעיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• נשואה טרייה מאושרת, אבל בבעיה
    אלונה, בת 25
    10/07/2007

התחתנתי לפני שנה לבחור חלומותי
    הכרנו לפני 6 שנים
    הוא כל מה שיכולתי לבקש
    הוא החבר הכי טוב שלי, אני מאוד נמשכת אליו
    והוא כל כך מקסים אליי בכל המובנים
    אני מאוהבת בו בכל ליבי,
    מתגעגעת אליו במשך היום שאנחנו לא מתראים
    ומחכה תמיד לסופי שבוע שיהיה לנו זמן איכות ביחד

אבל אני בבעיה
    בעלי הוא הבחור הראשון ששכבתי איתו
    ועד עכשיו זה מעולם לא הפריע לי כי אני מסופקת מכל הבחינות
    אבל לאחרונה, בעקבות סיפורים של חברותי הרווקות
    אני מתחילה להלחץ שהוא הבחור היחידי שאני אי פעם אהיה איתו
    כשלמעשה אני לא חוויתי דברים אחרים
    ואני אדם שמאמין שחיים רק פעם אחד ומה שלא מנסים זה ביזבוז

אני כמובן לא חושבת ולא רומזת להתנסויות אחרות

אני רק רוצה להתייעץ איך לצאת מהלחץ ומהמחשבות האלה
    שמלווים אותי לאחרונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשואה ומאושרת

יהודית ברגמן
    11/07/2007

אלונה יקרה!
    את מושא לקנאה להרבה נשים (רווקות ונשואות כאחד) ואת היא ההוכחה שבכדי להשיג זוגיות מושלמת שבה יש חברות משיכה סיפוק ואהבה גדולה - לא צריך להתנסות עם הרבה. צריך את האחד שמתאים - ולך יש אותו. תיהני מהקיים ומי ייתן ואהבתכם תשרוד כל חייכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר אבל כה מסוכן...

דורית כהן
    11/07/2007

היי אלונה, במקביל ובנוסף למה שיהודית כתבה לך, אני רוצה להחמיא לך על הכנות שלך מול עצמך. את באמת נמצאת במצב מצויין מבחינת הרגשות והתשוקה שלך כלפי בעלך, ויחד עם זה מנקר לך החיידק הזה של התנסויות נוספות, הרפתקאות, ריגושים חדשים, התחלות חדשות, שאת שומעת כל הזמן מחברותייך, והידיעה שמאוד יתכן שזה יהיה הגבר הראשון והאחרון שלך.
    עליך לדעת שכמו שאת מקנאה באספקטים מסויימים של הרווקות שלהן, הן בוודאי מקנאות בזוגיות המדהימה שיש לך. ככה זה, אנחנו חיים עם התשוקה לקבל את מה שאין לנו, זה טיבעו של האדם. כמו כן, עליך להפנים שהפתרונות שתיכף אציע לך עלולים להעלות את הסיכון ולקלקל לכם את גן העדן שלכם, קצת כמו "לטעום מעץ הדעת". לא חייבים...
    אם בכל זאת המחשבות הללו ימשיכו להטרידך, יש לכך מספר פתרונות, אבל כולם כרוכים בתיאום ציפיות בין שני בני הזוג, אחרת זה עלול להיעשות ללא הסכמה או גרוע מכך - ללא ידיעת בן הזוג וזה הרסני ביותר ליחסי אמון.
    הפתרונות שאני מדברת עליהם הם הרחבה מבוקרת של ההתנסויות והריגושים ע"י סדנאות מגע וטנטרה, שמתווים את הגבולות של המגע בין המשתתפים ללא יחסי מין, אך בכל זאת מאפשרים מגע ארוטי חלקי עם גברים / נשים אחרות.
    פתרון אחר הוא חילופי זוגות. כמובן שיש בכך סכנות לא מעטות, אבל אם יחסיכם מאוד קרובים ומאפשרים ואתם מפרגנים ולא קנאיים - זה יכול לענות על הצורך שלך בהתנסות עם גברים אחרים. גם בנושא זה יש וריאציות שונות - עם חדירה ובלי חדירה, למשל. עניין של הסכמה מראש עם הזוג השני.
    אבל, יקירתי, נראה לי שזה מאוד מוקדם בשבילכם. בינתיים תבני את ההתקרבות והאינטימיות שלכם, ורק כאשר החיידק הזה יהיה ממש בלתי אפשרי לסבול - תהיו אולי מוכנים להעלות את רמת הסיכון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו