אשמח לעצה טובה...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אשמח לעצה טובה...
    שיר
    03/11/2008

לאחרונה צץ מקרה מסויים לחברי שהוא מאוד חשוב עבורו, הוא ביקש את עזרתי בנושא , אך לפעמים יש דברים שאינם תלויים בנו , ואין לנו את היכולת והאפשרות לעשות אותם למרות כל הרצון. עקב הנושא הזה ( בלי לפרט מהו) אני באמת השתדלתי לעשות הכל אבל אין לי אפשרות כי זה לא תלוי בי אלא רק בגורמים מסויימים. אני יודעת כמה העיניין הזה חשוב לו , והוא חשוב לי לא פחות שיצא כפי שחברי רוצה, אני יודעת כמה זה יפגע בו אם התוצאות לא יצאו כפי שהוא רוצה ומגיע לו ,אבל אני באמת לא יכולה לעשות דבר , כי זה משהו שתלוי בגורמים מסויימים. אני באמת עושה ונותנת מעצמי כל מה שאני יכולה וכל מה שאפשר , ועד היום לא היה דבר שאיכזבתי אותו , אבל פה הוא לא מבין כמה אני רוצה ופשוט אין לי דרך ,ועכשיו בגלל שאין באפשרותי את היכולת לעזור בעיניין , הוא כעס עליי מאוד , ולא רצה לשוחח איתי. הוא אמר לי שמאוד איכזבתי אותו , למרות שאני יודעת כמה זה חשוב עבורו . הלב שלי פשוט נשבר , אני לא יודעת מה לעשות בכדי שהוא יבין כמה אני רוצה ולא יכולה. נפגעתי מאוד שהוא פשוט לא מסוגל להבין שיש דברים שאין לנו את היכולת להחליט , ושהוא יודע כמה אני נותנת בשבילו את הלב והנשמה שלי , שאף פעם לא איכזבתי אותו בדבר, ושלא צריך לשכוח הכל בגלל דבר אחד שהוא בלתי אפשרי מהצד שלי. כי זה גם משהו שעלול לקרות , יש דברים שהם לא בידיים שלנו. אני שבורה מזה ולא יודעת מה לעשות בכדי שהוא יבין ויוכל לסלוח לי על זה, הוא פשוט לא מוכן להקשיב לי, ולרגע לשים את עצמו במקומי ולראות כמה זה חורה לך שאתה מאוד רוצה לעשות את זה אבל אין לך אפשרות בשום דרך. אשמח לעצה טובה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לעצה טובה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגישי בנוח, כי עשית כל שביכולתך

יהודית ברגמן
    04/11/2008

שיר יקרה, את מצפה שהוא זה שיסלח לך??! יסלח על מה?! הביני שיש גבול למסירות. עשית כל שביכולתך מעל ומעבר לעזור לו ומעבר לכך לא תוכלי יותר. הדבר בהחלט לא תלוי בך אלא בגורמים אחרים ומכיוון שאת בטוחה בכך לגמרי, תרגישי בנוח, חזקה ושלמה עם עצמך משום שבלתי אפשרי לך מעבר לכך. חברך כעוס ומאוכזב. אז מה?! הוא משתמש בך ובקשרים שלך, שולט בך, מכאיב ולא הוגן כלפיך. כל עוד יחוש שאת חלשה נשלטת ומשתדלת בכל כוחך לרָצות אותו, רכה ומתכופפת למענו, ימשיך בדרכו האגואיסטית-מניפולטיבית והלא רגישה, בפרט כלפיך. אין בעולם איש הראוי שתבטלי עצמך בפניו! את ראויה לתודה ולהערכה על המאמץ לעזור, גם אם לא השיג את כל מבוקשו. את היא זו שלא צריכה לסלוח לו על יחסו האגואיסטי והחד צדדי ביחסים, כי למרות שהוא פוחד ומאוכזב, אסור לו להטיל את כל האשמה עליך, גם ברגעיו הקשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה לך , את אישה מדהימה

שיר
    05/11/2008

תודה מכל הלב על התגובה , ועל המילים שמחממות את הלב. כל מה שאת אומרת זה נכון לגמריי, והלוואי והוא היה מבין ,ויכל לראות את הדברים אחרת. אני הכי שלמה עם עצמי , אבל אני מאוד פגועה. לפעמים זה מדהים לראות כמה הכל הפוך בעולם , שתמיד זה שיתן מעצמו הכי הרבה כך הוא יקבל הכי פחות , כך הוא יפגע יותר , ודבר אחד שפחות הצלחת לעזור בו מוחק את כל מה שעשית אי פעם. מבחינתי הבן אדם זה לפני כל דבר אחר. אני תמיד סולחת , אני אף פעם לא שומרת טינה , אבל אין ספק שהלב פגוע. לפעמים שהוא מקצין במילים ,זה כואב לי ואני מחזירה לא מתוך כוונה בשביל לגרום לו להבין מה אני מרגישה. אני יודעת שלפעמים קצת קשה , אני מאוד מבינה, אבל צריך לחשוב לפני שאומרים משהו, אני ממש לא מחפשת שהוא יגיד לי כל פעם תודה או סליחה , אבל זה כן משהו שצריך לבוא לידי ביטוי בהתנהגות וביחס לבן אדם, וברגע שהיחס הוא כזה אז זה מראה שכל מה שבן אדם עושה פשוט לא שווה. תודה רבה לך אישה יקרה. והלוואי שיהיה רק טוב ...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו