בעיה שמטרידה אותי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה שמטרידה אותי
    אירנה
    04/11/2008

שלום אני עם בני זוגי התחתנו לפני שנה ויצאנו עוד שנתיים וחצי - אחרי חתונה עברנו לשכירות וגרים לבד. בעיה היא שבעלי מאוד מוזר בדברים שקשורים לסקס- ז"א אני מאוד בחורה חמה ואוהבת סקס מאוד בעלי לא אוהב גיוון בסקס - כמה פעמים אמרתי לו להחליף משהו במטיה- תנוחות וגם הוא לא אוהב מין אוראלי ,אנאלי זה מאוד מרגיז אותי כי אני מתה על דברים האלוץ אני בחורה שצמיד מתחילים איתי ברחוב ו בעלי מאוד קנאי הוא לא רוצה שאני אלבש שמלות קצרות או גופיות פתוחות , הוא מאוד ביתי , עוזר הרבה בבית, דאגן מאוד , אוהב אותי ואני יודעת את זה אבל החשק שלו למין הוא ממש חלש לדעתי. איך זה שבחורה אומרת לגבר שהיא רוצה כל יום והוא לא יכול כל יום אנחנו מקיימים יחסי מין 3 פעמים בשבוע, נכון שיש עבודה לימודים אבל אין לנו עדיין ילדים. מה יכול להיות הסבר ?? איך זה שגבר לא מבקש שירדו לו או כשדיברתי איתו על מין אנאלי הוא אמר שזה מגעיל אותו . כמה פעמים רציתי לעשות את זה במקלחת והוא פשוט לא מת על זה. יש לי גוף יפה האם זה אומר שאני לו מושכת אותו? או שזה האופי של בן אדם.?כשאמרתי לו שאני אוהבת תנוחות שונות הוא אמר לי שמעדיף תנוחה מיסיונרית אבל אני אוהבת גיוון וכאשר אני אומרת לו משהו שלא מתאים לי הוא ישר נעלב. הוא אומר שלא הכל זה סקס..... גם לפני חתונה הואהיה כזה אך נראה לי יותר( יכול להיות כי ראינו אחד את השני פחות) מה עלי לעשות? אני מרגישה לא מסופקת .האם יש הסבר לסיטואציה הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה שמטרידה אותי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מסופקת מינית

יהודית ברגמן
    05/11/2008

רונית יקרה, נולדנו שונים. כמו שלא לכולנו יש אותו קול, שיער, מבנה אף, גובה, טביעת אצבע וכו', כך יש הבדלים ברמת הליבידו, העדפות, עוצמת היצריות, תשוקה, צורך לגיוון, טעמים וצרכים מיניים. מההיבט הזוגי, יש לי שאלה: כבר לפני שנישאתם, ידעת כבחורה יצרית שאין התאמה מינית ביניכם. מה משך אותך לזוגיות לא מספקת, שגרתית, בנאלית ולא מתגמלת מינית? למה וויתרת על מה שכל כך חשוב לך? האם שוחחתם על הנושא ברצינות והעלית בפניו את בעיית התסכול, הפערים וחוסר הסיפוק שלך? האם את אוהבת אותו? הוא אותך? אם כן, מוטב שתפנו לייעוץ מיני ואולי קודם לכן לפורום מיניות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו