מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קנאה לבן הזוגדורית11/07/2007
שלום
אני נשואה 4 שנים ויש לי ילד אחד
אני נורא מקנאה לבן הזוג שלי הוא עצמאי ונמצא רוב שעות היום מחוץ לבית
כמו כן הוא אדם מאד חברותי ובאינטרקציה עם אנשים רבים אני חוששת שהיותו אדם חברותי
תתפרש לנשים בצורה אחרת.
נושא זה מאד מפריע לבעלי והוא רוצה לפרק את הנישואין
כל פעם שאנו מדברים על זה הוא טוען שלא היה ולא נברא
ושאני רק מעלה לו רעיונות.
מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קנאה- תכונה הרסנית
יהודית ברגמן11/07/2007דורית יקרה!
לא תוכלי לכלוא את בן זוגך בכדי לשמור אותו לעצמך ולא תוכלי לפרש לכל הנשים שבאינטרקציה עסקית מולו שהחברותיות שבו היא תכונה :)) אני מניחה שאת יושבת בבית וכלואה בפחדיך והחופש שלו מתפרש אצלך כאיום. אבל אל לך להעלות נבואות שתגשמנה את עצמן! קנאה היא תכונה מאוד הרסנית: לוּפּ הרסני למקנא ולמושא הקנאה! אם את אכן אוהבת אותו ומאמינה באהבתו אליך, הניחי לו. תסמכי עליו. תרגיעי את קנאתך בעזרת איש מקצוע, צאי גם את, תתפתחי ותהיי גם את באינטרקציה עם אנשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעגל קסמים מסוכן לאינטימיות
דורית כהן11/07/2007את יודעת, דורית, יש עוד סכנה עם החשדנות הזאת - שככל שהיא תוסיף להיות ביניכם, כך בעלך עלול לחדול מלספר לך על כל מיני דברים, כי קשה לו עם תגובותייך, ואז עלול להיווצר מעגל קסמים - הוא מספר לך פחות - ואת נעשית עוד יותר חשדנית ונאלצת לחקור אותו כדי לקבל סיפוק לסקרנות ולחשדנות שלך, וא הוא יתגונן עוד יותר כי הוא יתנגד לחקירות. את חייבת לטפל, כמו שיהודית הציעה לך, כי זו הפרעה מאוד רצינית לקירבה ביניכם ולאמון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)