מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ידידותסיוון08/11/2008
היי, לחבר שלי יש כמה ידידות והן כל הזמן מתקשרות ושוחולות לו הודעות, והם נפגשים לא מטע ולי זה ממש מפריע בעיקר כי אנחנו נפגשים בסופ"שים ואמרתי לו את זה והוא פשוט לא מצליח להבין אותי ואני כל הזמן מקנאה לו בגלל זה ואנחנו כל הזמן רבים על זה ואני כבר לא יודעת מה לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב: כשתצאי מהשעמום - הכל יסתדר
יהודית ברגמן09/11/2008סיוון/יעל יקרה, להזכירך- ב -19,20/10 ועוד קודם לכן, פנית באותה שאלה. ותשובתי לך היתה שאם העבודה המועדפת שאת עוסקת בה משעממת אותך עד חידלון ואת מרגישה חוסר שביעות רצון, תקועה בחייך, משועממת, רדודה, מרירה, חסרת הערכה עצמית, ריקה ולא מסופקת, מתלוננת המון, בלי תכניות ותקווה לעתיד, כל מחשבותיך תלויים בחברך וממלאים את יומך. מצב תלותי שכזה - לא יכול להמשך לאורך זמן ואת עשויה לשקוע ולהמאיס עצמך עליך ועליו יותר ויותר. אולי רק כשמרכז עולמך יזרוק אותך, תחושי טלטלה ותיזָכרי בדברים שנאמרו לך כאן. הוא ממשיך לצמוח, להתפתח, להתחדש ולהתקדם, מסופק ונהנה מחייו. לא תוכלי לעצור אותו, אלא לפרוח ולהתפתח בעצמך, בעיקר למען עצמך ובנוסף- למען הקשרים שלך- את חייבת למצוא לך חיים מלאים מעניינים ומספקים, אולי במסגרת לימודים שיעניינו אותך, עבודה מעניינת ומאתגרת יותר, חוגים והרחבת חוג החברים. אל תצָפי שיהיה מסופק ומאושר איתך בלבד - כי לא יוכל להתחייב לקשר איתך בלבד. זה לא יעבוד. יש לו עוד אנשים בחייו כי הוא יצור חברותי וסקרן. אל תנסי לסגור עליו ולמנוע ממנו חברויות וקשרים נוספים ולדרוש שיתחייב להצטמצם רק לקשר שלו איתך בסופי שבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני באמת מנסה
יעל\סיוון09/11/2008קודם כל הוא באמת זרק אותי כבר פעם אחת ואחרי חודש ביקש לחזור אלי וחזרנו, אני באמת מנסנה לפתח את החיים שלי ועוד חודש אני מתחילה ללמוד לקורס שמאוד מעניין אותי אבל מעבר לזה מפריעה לי העובדה שהוא כל הזמן עסוק עם חברים שלו וכל הזמן הוא בקשר עם ידידות שלו אני כבר לא חושבת שזה קשור לשיעמום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשתרגישי טוב עם עצמך...
יהודית ברגמן09/11/2008סיוון יקרה, כשתפעלי להתפתחות וצמיחה אישית - תהיי שלמה מסופקת ו"שווה" גם בעיני עצמך - ורק אז תוכלי לפרגן לחברך על קשרי הידידות הנוספים שלו, כי הם לא יאיימו עליך עוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואיך עושים את זה?
יעל\סיוון09/11/2008ואיך אני עושה את זה?נותנת שהזמן יעשה את שלו כמו שכולם אומרים ובינתיים מה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תתני שהזמן "יעשה את שלו"!!!!!!j!
אני10/11/2008דבר אחרון שיעצו לך פה זה שתיתני שהזמן יעשה את שלו !!j!!!!! נאמרו לך פ ה הרבה דברים שלא הפנמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה כן עושים?
סיוון10/11/2008אז מה אני כן עושה???????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיראי בעיון כל מה שכתבתי לעי"ל
יהודית ברגמן10/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)