חבר שלא מרפה מהעבר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חבר שלא מרפה מהעבר
    דניאל
    10/11/2008

שלום, אני בת 17 וחבר שלי בן 19 אנחנו מסתדרים מצוין בהכל חוץ מבעיה אחת גדולה שלא עוזבת אותו מאז שאנחנו ביחד, אנחנו ביחד שנה וחודש. הוא נורא אובססיבי לעבר שלי, לפני שנהיינו ביחד, שהייתי שותה ושוכבת עם בנים ומתנשקת וקיצור כל מיני שטויות. (שכבתי בסך הכל עם שני בנים לפניו ולא יודעת אם חשוב לציין הוא שכב בסך הכל עם בחורה אחת לפניי והוא לא שותה בכלל). הוא חשוב לי מאוד אבל לא חשוב מה אני אעשה או אגיד כדי להוכיח לו שאין מה לדאוג זה לא יעזור. אני לא יודעת מה לעשות. אני יודעת שבחיים הוא לא ישכח את העבר שלי, כל פעם שאנחנו רבים אנחנו מגיעים לזה בסופו של דבר! אני רוצה שייתן לי הזדמנות ושיראה אותי כמו שאני היום ולא בעבר, אני הפסקתי לגמרי לעשן סיגריות כבר חצי שנה ואני לא שותה, רק כשאני איתו אני יכולה לשתות קצת (ככה קבענו שנשתה רק כשאנחנו ביחד). אני רוצה שהוא יבין שהשתניתי בשבילו וזה שהוא לא מבין מוריד לי קצת מהביטחון העצמי שלי וגורם לי לחשוב לפעמים שאולי באמת אני פה לא בסדר, ולא יכולה להשתנות. אולי זה כי הביטחון העצמי שלו נמוך והוא מזלזל בעצמו ולא מאמין בעצמו וחושב שהוא לא טוב מספיק בשבילי? או שאולי ההפך זה נובע מביטחון עצמי מופרז והוא חושב שמגיעה לו מישהי "שמורה"? או שאולי זה לא קשור בכלל לביטחון עצמי? כבר כתבתי את הבעיה הזאת לפני מספר חודשים בכמה פורומים אבל לא קיבלתי תשובה שיכולה לעזור לי במשהו. איך נוכל להתגבר על זה ולפתור את הבעיה הזאת? נוכל בכלל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר שלא מרפה מהעבר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להשלים עם העבר

יהודית ברגמן
    13/11/2008

דניאל יקרה, קודם כל השלימי את עם עצמך, שלא עשית משהו רע או פסול ואינך צריכה להרגיש רע או להתנצל עליו. זה משהו שהתנסית בו בעבר, שקרה. לכל אחד מכם היו חיים לפני שנפגשתם. מה שהיה - היה. בקשר להווה ולעתיד תצטרכי לדבר איתו.. כי אם ההתעסקות וההיאחזות שלו בעבר ימשיכו להציק לשניכם, תפישתו השונה תנהל לכם את מסגרת האמון בהווה, איני רואה סיכוי להמשך קשר בריא ונעים לשניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו