בגידה כואבת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בגידה כואבת
    women
    13/07/2007

לפני שישה חודשים גיליתי שלעלי הנכבד מנהל רומן עם מישהי מהעבודה אצלו. בהתחלה הוא הכחיש ואפילו אמר לי שאני חולת נפש מביימת תסריטים בראש, וזה כמובן היה אחרי כל הודעת SMS שהיה מקבל ממנה ואני הייתי מצליחה לקרוא אפילו למייל שלו הצלחתי לכנס ולקרוא את המיילים של שניהם. דרך אגב היא גם נשואה בגיל שלי 32 +3 ילדים.

וגם כן אני בהריון בחודש השישי .
    רק לפני חודש הוא הודה שכל מה שהוא הכחיש בהתחלה זה היה אכן איך שידעתי.
    ועכשיו למרות שהוא התאהב בה והיא בו החליטו שניהם להפסיק את זה כי לי דעתו הם התחשבו באנשים מסביבים.
    מאוד כואב לי אני מרגישה מאוד פגועה והכי חשוב שיש בני לבינו משבר אימון עצום שאני לא יכולה לסלוח לו או להאמין למה שהוא אומר כי הוא עדיין משקר בכל מיני פרטים ויש לי הוכחות שזה שקר.
    אנא עיצתכם מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה כואבת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיקום האמון אחרי בגידה

יהודית ברגמן
    13/07/2007

סוהא יקרה!
    גילוי הבגידה מכאיב מאוד. דברו. נקו את השטח. בררו למה בכלל קרה ואיך משקמים את האמון ואם לא מצליחים בעצמכם, לכו ליעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמעט אי אפשר בלי ייעוץ

דורית כהן
    15/07/2007

סוהא היקרה, ניתן להתגבר על בגידה, אבל מאוד קשה לעשות זאת באופן עצמאי, ללא עזרה. בלי לקחת עזרה מקצועית אתם עלולים לחזור על אותם דפוסים שהובילו לבגידה, מבלי שאפילו תהיו מודעים שזה קורה לכם. כרגע יש המון כעס אצלך, גם בגלל המעשה עצמו וגם בגלל שהוא עשה ממך "מטומטמת וחשדנית" כל עוד הוא לא הודה. והאמון נפגע קשות, כמובן. אתם צעירים, ואם החלטתם לשקם את הנישואין - עשו כבר בדק בית יסודי. אל תסתפקו בלטייח, לבלוע את הגלולה המרה ולנוע הלאה, תחשפו בעזרת הייעוץ מה הוביל לבגידה, ואז עליכם לבנות תקשורת והרגלי חיים חדשים, כדי לבנות מחדש את יחסיכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי את האותו הדבר..

ז'קלין
    14/07/2007

[a href=http:// id=link][a href=http:// id=link]אל תאמיני לבעלך מניסויוני הרב שהשקר מתגלה הוא ממשיך לאורך כל הדרך..זקלין[/a][/a]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו