מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בגידה כואבתwomen13/07/2007
לפני שישה חודשים גיליתי שלעלי הנכבד מנהל רומן עם מישהי מהעבודה אצלו. בהתחלה הוא הכחיש ואפילו אמר לי שאני חולת נפש מביימת תסריטים בראש, וזה כמובן היה אחרי כל הודעת SMS שהיה מקבל ממנה ואני הייתי מצליחה לקרוא אפילו למייל שלו הצלחתי לכנס ולקרוא את המיילים של שניהם. דרך אגב היא גם נשואה בגיל שלי 32 +3 ילדים.
וגם כן אני בהריון בחודש השישי .
רק לפני חודש הוא הודה שכל מה שהוא הכחיש בהתחלה זה היה אכן איך שידעתי.
ועכשיו למרות שהוא התאהב בה והיא בו החליטו שניהם להפסיק את זה כי לי דעתו הם התחשבו באנשים מסביבים.
מאוד כואב לי אני מרגישה מאוד פגועה והכי חשוב שיש בני לבינו משבר אימון עצום שאני לא יכולה לסלוח לו או להאמין למה שהוא אומר כי הוא עדיין משקר בכל מיני פרטים ויש לי הוכחות שזה שקר.
אנא עיצתכם מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום האמון אחרי בגידה
יהודית ברגמן13/07/2007סוהא יקרה!
גילוי הבגידה מכאיב מאוד. דברו. נקו את השטח. בררו למה בכלל קרה ואיך משקמים את האמון ואם לא מצליחים בעצמכם, לכו ליעוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמעט אי אפשר בלי ייעוץ
דורית כהן15/07/2007סוהא היקרה, ניתן להתגבר על בגידה, אבל מאוד קשה לעשות זאת באופן עצמאי, ללא עזרה. בלי לקחת עזרה מקצועית אתם עלולים לחזור על אותם דפוסים שהובילו לבגידה, מבלי שאפילו תהיו מודעים שזה קורה לכם. כרגע יש המון כעס אצלך, גם בגלל המעשה עצמו וגם בגלל שהוא עשה ממך "מטומטמת וחשדנית" כל עוד הוא לא הודה. והאמון נפגע קשות, כמובן. אתם צעירים, ואם החלטתם לשקם את הנישואין - עשו כבר בדק בית יסודי. אל תסתפקו בלטייח, לבלוע את הגלולה המרה ולנוע הלאה, תחשפו בעזרת הייעוץ מה הוביל לבגידה, ואז עליכם לבנות תקשורת והרגלי חיים חדשים, כדי לבנות מחדש את יחסיכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי את האותו הדבר..
ז'קלין14/07/2007[a href=http:// id=link][a href=http:// id=link]אל תאמיני לבעלך מניסויוני הרב שהשקר מתגלה הוא ממשיך לאורך כל הדרך..זקלין[/a][/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)