אני יודעת ש...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני יודעת ש...
    עלמה
    12/11/2008

הרבה פעמים אני מחטטת בבגד של בעלי שבא מהעבודה .סמס שהוא קיבל וכולי ...וזה כתוצאה מזה שהרבה פעמים הוא הסתיר ממני דברים ויצר חוסר אמון מצידי. הוא "תפס" אותי מספר פעמים ואמר לי שזה מגעיל ובזוי אבל זה הכול נובע מכך שהוא שיקר לי המון פעמים. מה דעתכן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני יודעת ש...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבנות מחדש פתיחות קרבה ואמון

יהודית ברגמן
    13/11/2008

עלמה יקרה, כאשר אין אמון הדדי ביניכם או פתיחות ושיתוף, (והדגש על הדדי, כי גם הוא רדוף) יחסיכם יהפכו קרים חשדניים ומרוחקים יותר ויותר. ממצב כזה עלול להיווצר מעגל מתמשך של חוסר אמון הדדי, הסתרה והתבצרות, אווירה של חשדנות עד ניכור וזרות. הפגיעה ביחסים ההרמוניים ביניכם תהיה קשה מאוד לשיקום. לכן, לפני שהריחוק ילך ויחריף, ואם את רוצה לעצור את כדור השלג ההרסני ולהשיב את האמון וההרמוניה לנישואיכם, עליכם כבר עכשיו לפתוח הכל. להתחיל לתקשר הכל בשיחות ביניכם, לברר למה ואיך קרה? מה מציק? מה חסר? לשתף אחד את השנייה בכנות ופשטות בצרכים וברגשות שלכם. לבנות וליצור מחדש פתיחות מלאה, ליצור מחדש קרבה ואמון שהם היסוד לזוגיות טובה. אם לא תצליחו לבד – פנו לעזרה מקצועית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו