מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא נמשכת לבעלי בגלל המראה שלו -נגה13/11/2008
שלום רב , אני בת 32 נשואה באושר + 2 ילדים . אני נראית טוב לגילי - מסוג הנשים שמשתבחות עם השנים ולמרות כל ההצעות שיש לי מסביב מעולם לא בגדתי בבעלי . אנו נשואים כבר 8 שנים , הוא בעל טוב :נאמן, מפנק,עוזר בגידול הילדים ובבית והוא ואני חברים מאוד טובים- אגב גם הסקס איתו מצויין רק יש לי בעיה מאוד גדולה איתו : מאוד מפריע לי שעם השנים הוא (בעלי) ממש מזניח את המראה החיצוני שלו , הוא השמין נורא, הוא שוקל 110ק"ג ולכן הוא גם נראה ממש הרבה יותר מבוגר מגילו ,ואני לעומתו מקבלת מחמאות מכל הכיוונים על איך שאני נראית כי אני מאוד מקפידה להשאר אישה נאה - לאור המצב אני מרגישה שאני לא נמשכת אליו , אני רוצה את בעלי נראה טוב כמו שהכרתי אותו , אני רוצה להתגאות בו , אני רוצה להמשך אליו והמראה שלו פשוט מוריד לי את כל החשק- דיברתי איתו על הנושא בגלוי ובעדינות למרות שהיה נראה כאילו זה יעזור והוא לרח זאת לתשומת ליבו - זה ממש עבר לו מאוזן לאוזן והוא לא השתנה ולא עושה שום מאמץ להשתנות . מה אני עושה במצב כזה ?? אני לא רוצה להגיע למצב שבו אני אבגוד בו , אני רוצה שבעלי יהיה מטופח כי יש לו ממש פוטנציאל אבל זה לא יקרה אני רואה את זה . מה עושים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
נגה13/11/2008שכחתי לציין שהסקס בנינו הוא מדהים , אני מגיעה לאורגזמות ותמיד הסקס היה מדהים רק שמאז שהוא נראה לא טוב אני נאלצת לפנטז על גברים אחרים תוך כדי קיום היחסים עימו וזה ממש עושה לי רע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר
נגה17/11/2008אפילו 2 הבנים שלי שהם בני 8 כבר מתביישים באבא שלהם שהוא מגיע איתם לבית הספר כל בוקר והוא שוקל 110 ק"ג- אציין כי הוא גם נמוך מאוד 165 ס"מ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי יגיע רק מבפנים
דורית כהן17/11/2008היי נגה, מנסיוני אדם יעשה שינוי אמיתי רק כאשר יניע אותו משהו פנימי. כל עוד רק את היא זו הממריצה אותו לרזות, וזה לא בא ממנו עצמו, זה לא יקרה. אני מעיזה לנבא מתי זה יקרה: אם את תעזבי אותו (צעד מאוד דראסטי וגורלי לשניכם, שעלול להיות בלתי הפיך, אך עשוי לגרום לו לרצות לקחת עצמו בידיים כדי להחזיר אותך או כדי למצוא מישהי אחרת), או אם הוא יעבור איזה תהליך שינוי פנימי ע"י טיפול נפשי, סדנת צמיחה אישית, או קואוצ'ינג. אני מנחשת שבדינמיקה ביניכם את משדרת לו בין אם בגלוי ובין אם באופן סמוי - ביקורת על האכילה שלו, על מה וכמה הוא אוכל ומתי, ומסר קבוע שכזה, במידה וקיים, מרגיל אותו שיש מישהו בסביבתו שקובע לו גבולות בתחום הזה ויש סכנה שהוא יימנע מלפתח את הגבולות של עצמו, שזה כמובן מאוד חשוב בהרגלי אכילה נכונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדורית
נגה17/11/2008דורית שלום , תודה על תשובתך , אני מבינה ששינוי יגיע מצידו רק מפנים - וכמו שתיארת אם לא יקרה משהו דרסטי השינוי הזה לא יבוא . שאלתי היא : מה אני עושה בנידון ??? האם להמשיך כך ולרעות בשדות זרים? האם להשלים עם המצב? מה אני אמורה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיחה גלוייה ונוקבת
דורית כהן17/11/2008נגה, אני מצטערת, אבל זה בעצם לחיות עם מישהו שהתמכר לאוכל.. עליו לקחת אחריות על עצמו ועל גופו, ומובן שאת לא יכולה לעשות זאת במקומו. אינני ממליצה לך לעשות דברים מאחורי הגב שלו. אם אינך יכולה לשאת את המצב אולי תהיי גלוייה והסבירי לו מה עלול לקרות מבחינתך, וכאשר את מסבירה לו הדגישי איך את מרגישה, לא עד כמה הוא לא בסדר. אולי שיחה נוקבת כזאת, שמבהירה לו מה עלולות להיות התוצאות בזוגיות שלכם, תפיל לו את האסימון ותגרום לו לרצות לעשות שינוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לדורית
נגה17/11/2008דורית , עשינו את השיחה הזאת לפני כחדשיים - זו הייתה שיחה מאוד פתוחה , שיחה מלב אל לב ,לצערי השיחה לא גרמה לו לפצוח בדיאטה ולשמור על מראהו החיצוני . מה שכן השיחה גרמה לו להיות מעט קנאי (לזמן קצר) והכל חזר לשיגרה . אני אובדת עיצות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)