תגובה לאהבה אמיתית לעומת מינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תגובה לאהבה אמיתית לעומת מינית
    קובי 50
    05/03/2007

גם אנו באמצע החיים 50, חסרים את הסערה
    נשמע אידיאלי ,,,,,מסקרן ,,,כיצד ממשים הסכמה כזו ...ואיך מביטים בעיניים לאחר מעשה,אשמח לשמוע פרטים על הדרך בה בחרתם .
    יש רעיון שקראתי עליו ...אחת לשנה שבוע חופש לכל אחד מבני הזוג ללא שאלות ותהיות ...מעניין מה דעתך דורית?
    אגב לא ניתן להגיב בשרשור ההודעה המקורית !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• "אומרים אהבה יש בעולם..."

דורית כהן
    06/03/2007

בוקר טוב קובי,
    שמתי לב שיש בעייה במערכת התגובות. עוזר אם סוגרים ופותחים מחדש את ההודעה עליה רוצים להגיב. (ואת התגובה שעלולה להימחק רצוי להעתיק... שלא תימחק, זה מעצבן, ואני מבינה את "מעוצבן" ...)

אודיע למערכת על הבעיות ומקווה שיצליחו להתגבר עליהן

ראשית, כל רעיון ודרך ששני בני הזוג שלמים איתה (וגם בוחנים לאורך התהליך איך הם מרגישים ומשנים בהתאם) - מתאימה. כל זוג צריך לאמץ לעצמו משהו שמתאים לו מתוך מבחר של אפשרויות.
    מה שאני יכולה להמליץ עליו הוא שתתחילו עם סדנת טנטרה לזוגות, שלב א (יש הרבה מנחים בסגנונות שונים). שם אתם יכולים לבחון איך אתם מרגישים עם אוירה ארוטית, עם מגע (קל) עם בני זוג אחרים, תוכלו לבחון עד כמה אתם מפרגנים זה לזו או האם הקנאה לא מאפשרת לכם חופש. יתכן שתתקלו בתחושות של קנאה, ואז יש אפשרות שתצליחו להתגבר, לדבר, לבנות אמון, להבין שמשיכה לאחרים היא תופעה אנושית וטבעית, ויש בעולם כמות מאוד גדולה של אהבה לתת לאנשים. אני חושבת שאפשר למצוא בלב אהבה ליותר מאדם אחד. אנחנו מחונכים לאהבה יחידה, אבל יש בינינו רבים שיכולת האהבה שלהם היא מעבר לכך. ואפשר לאהוב יותר מבן זוג אחד מבלי שכמות ועוצמת האהבה לראשון תפחת.
    אבל אם הרעיון הזה מפחיד את מי מכם, קחו זאת בזהירות, חישבו פעמיים ושלוש...כי יחד עם החוויות המרגשות באים גם סיכונים גדולים יותר לזוגיות, ולא כל מערכת יחסים יכולה להתמודד איתם.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו