מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה רצינית עם בעליע.18/11/2008
בעלי הוא איש עסקים בחו"ל, לפני נישואינו הוא בקש שאתפטר מהעבודה ואנסה את מזלי בחו"ל, אציין כי אין לנו הוצאות מחיה כאן (בחו"ל)וכסף זו לא בעיה להיפך בעלי טוען שכך נוכל לחסוך כסף שנחזור לארץ מבוססים, נענתי לבקשתו התפטרתי מהבנק אחרי 7 שנות עבודה ונסעתי איתו, ממש לאחר נישואינו גיליתי שאני בהיריון ולכן לא יצאתי לעבוד אלא להיפך בעלי דאג שאנוח כמה שיותר מידי חודש היתי מגיעה לארץ וחוזרת שוב כך 6 חודשים. עכשיו נולדה ביתנו היקרה וממש לא בא לי לחזור לשם אני לא אוהבת את החיים בחו"ל קשה לי מאוד המרחק מהמשפחה. הויכוחים בלתי פוסקים בעניין כל אחד מושך לכיוונו מה עושים?? מצד אחד אני מבינה אותו אין לו מה לעשות בארץ העבודה שלו כאן ומנגד יש אותי שלא אוהבת את החיים כאן. הצעתי לו שייסע ויחזור כל פעם אני אשלם את המחיר להיות לבד אך הוא טוען שלא בשביל זה הוא התחתן לא בשביל לחיות בפירוד אנא עיזרי לי מה עושים??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם את אוהבת אותו מספיק?
דורית כהן20/11/2008ע. היקרה, לדעתי אין ביניכם מספיק אהבה. העובדה שאינך עושה את הצעדים של התאקלמות מלמדת אותי שאת נטועה חזק מאוד בארץ, אולי גם בתוך משפחתך המקורית, ולא ממש עשית את המעבר הרגשי לכיוון הזוגיות שלך. כאשר יש וודאות לגבי האהבה - דברים אחרים כמו מקום מגורים ועיסוק מקצועי מקבלים פרופורציות אחרות ומסתדרים. האם אני צודקת? האם בתוך ליבך את אוהבת אותו מספיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית20/11/2008אין לי ספק באהבתי אליו, אני מאוד אוהבת אותו ואת הזוגיות שלנו אבל אין לזה קשר לאהבה, אני פשוט לא אוהבת את המרחק מהמשפחה שלי ומחבריי ומאורח חיי . אני חושבת שזה קצת מעליב לחשוב שאיני אוהבת אותו. איפה כתוב שאשה שמתחתנת אמורה לא לראות משפחתה כיוון שבעלה עובד בחו"ל והיא צריכה להצטרף אליו??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתנצלת על הפספוס...
דורית כהן21/11/2008היי רונית, אני מצטערת על ההשערה שלי, פספסתי ואני מתנצלת. יחד עם זה אינני רואה פתרון שיתאים לשניכם, כי הוא לא מוכן לחיות בזוגיות חלקית, כמו שאת הצעת, שתגורי עם הילדים בארץ ותיפגשו בתקופות מסויימות, והוא אינו יכול לראות עצמו חוזר להתפרנס בארץ, ואילו את לא יכולה לראות עצמך מתמנתקת מן הארץ וממשפחתך. דווקא אני חושבת שמתכון כזה לזוגיות יכול להיות מרגש ולהחזיק מעמד זמן רב כי אין התרגלות, ויש געגועים ושמחה בכל מפגש, אבל מצד שני זה גם מתכון לבגידות, לצערי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

