לדורית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לדורית
    נתלי
    19/11/2008

שלום דורית, התלבטתי הרבה עד שכתבתי את המכתב הזה. אני בת 30 נשואה כבר 5 שנים ויש לי שני ילדים מקסימים. בעלי בן אדם מעולה, דואג, עוזר , אין לנו בעיות רציניות בחיי הזוגיות שלנו. לאחרונה ובמיוחד לאחר שנולד לי השני( לפני 8 חודשים) כולם אמרו שיהיה לו אף גדול כמו אבא , הדבר נורא הרגיז אותי (בתור אמא) מאז התחלתי להסתכל על בעלי שכן יש לו אף גדול הדבר התחיל לעצבן אותי, את לא תאמיני כשאני מסתכלת על בעלי וגם על בני אני מסתכלת ורואה מולי רק את האף . מצד אחד אני לא רוצה שעניין של אף יהרוס לי את החיים ומצד שני האף השטלת על כל עולמי, מה אני יכולה לעשות? הוא לא אשם שנולד כך !! נסיתי פעם בצחוק להציע לו שיעבור ניתוח אף, הדבר לא עולה על דעתו בכללללללללללל!! עזרי לי בבקשה להתנתק מהעניין הזה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדורית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אף קטן הוא לא בהכרח יפה או מרשים

דורית כהן
    20/11/2008

מיה יקרה, תודה על גילוי הלב.
    אני רוצה לבדוק איתך משהו. כאשר פגשת את בעלך התאהבת בו ולא היית מודעת לאף גדול אצלו עד שהעירו לך לגבי הבן הקטן, נכון? יתכן שיש לבעלך אף גדול, אבל הוא כן מצא חן בעינייך, עם האף הגדול שלו, לא כן? יכול להיות שהאף שלו משתלב היטב בפניו.
    יש גברים כמו למשל השחקו האנגלי ליאם ניסן - אם אינך מכירה חפשי תמונות שלו באינטרנט, ואף נשים עם אף גדול למשל מירב מיכאלי, שנראית נהדר לטעמי ואם היה לה אף קטן היא היתה משדרת משהו אחר לגמרי והיתה פחות מרשימה...
    יתכן שאצל התינוק שלך הפרופורציות עדיין לא הסתדרו וכרגע האף הגדול יחסית בולט ואת שמה לב אליו במיוחד. אני מציעה לך לחפש אצל הילד שלך - שהוא יצור חדש, שלם ומעניין - תכונות נוספות, חיצוניות ופנימיות - שתתחילי להכיר אותן, להתסקרן לגביהן, ולהיות מוקסמת מהן, והאמיני בבקשה שהוא יכול להפוך לבן אדם מקסים ונאה בכל מקרה, ואם בעתיד הוא יחשוב שהאף מפריע לו הוא יוכל לעשות ניתוח בעצמו. בינתיים המשימה שלך היא לאהוב אותו כמו שהוא ולחפש בו כמה שיותר דברים טובים ויפים. בהצלחה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נתלי
    20/11/2008

שוב שלום דורית, תגידי לי זה נורמלי, כך שכל שאני מסתכלת על בעלי אני מסתכלת על האף שלו? ואיך אני יכולה לא להסתכל עליו ככה, לשנות את התפיסה הזו כלפיו! אני לא רוצה להמשיך בכיוון הזה אבל אני לא יכולה? מה הפתרון?? אני רוצה שיבוא קוסם וישנה לי את המחשבות שלי. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תנסי להיזכר למה התאהבת בו.

ירדן
    20/11/2008

ואיך פתאום את כ"כ שמה על זה דגש? נסי גם לבדוק עם עצמך אם בך יש דברים חיצוניים שהיית רוצה לשנות, ולכן כ"כ בולט לך חסרונות דומים אצל אחר קרוב, קרי בעלך. כל הפוסל במומו פוסל.. חקרי עם עצמך מה אצלך מפריע לך ולמה פתאום יש דגש כ"כ חזק על חיצוניות. באשר לילד- ילד מרגיש הכל. קחי את זה בחשבון. את חייבת לקבל אותו כמו שהוא. ירדן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו