אני צריך עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני צריך עזרה

חברה אני חייב עצות. לפני כמעט חודשיים הכרתי מישהי והתחלנו לצאת. בקיצור אני ידעתי שזה לא הולך להיות משהו רציני, אבל היה לי כייף אז המשכנו, וגם היא לא ידעה מה יהיה. בקיצור לפני איזה שבועיים וחצי היא סיפרה לי שהיא נכנסה להריון. אני ישר אמרתי לה שחייבים לעשות הפלה. אני ניסיתי להיות איתה הכי טוב שאפשר,ורציתי ללכת איתה ולדאוג לה, אבל היא בקושי דיברה איתי, לא חזרה אלי, היא רק שלחה לי בsms אחרי שהיא עשתה את זה שהיא מרגישה ממש לא טוב ושהיא לא מסוגלת לדבר, אבל אחרי זה התקשרתי אליה שוב והיא כל הזמן סיננה אותי. אני אפילו לא יודע אם היא באמת עשתה את ההפלה או לא כי היא לא דיברה איתי. אני לא יודע מה לעשות? פעם אחרונה שהתקשרתי היה לפני שבוע, והיא לא ענתה ולא חזרה אלי. אני לא רוצה להיות כזה קרציה ואני גם לא כזה נואש, אבל אין לי מושג למה היא בחרה לגמור את זה ככה. מה אתם אומרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני צריך עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהליכים עמוקים וקשים

דורית כהן
    21/11/2008

גיל, ההסבר שלי לתגובה החזקה שלה למה שקרה מורכב משני דברים: ראשית, הריון והפלה הינם תהליכים מאוד משמעותיים לאישה ועוברים עליה רגשות קשים מאוד לקראת ההפלה, תגובות שגבר בד"כ לא יכול להבין עד הסוף.
    שנית, יתכן שעבורה היחסים איתך היו יותר משמעותיים מאשר עבורך, וואלי היו לה ציפיות לזוגיות יותר משמעותית איתך, מעבר לכיף. אולי לא הראתה זאת כלפיך כי זאת היתה רק התחלת היחסים, אחרי הכל חודש וחצי זהו זמן קצר למדי.
    יתכן והעמדה הנחרצת שלך לעושת הפלה גרמה לה לכעוס עליך. אולי היית ישיר מדי ולא מספיק רגיש למה שעובר עליה והיא נפגעה מיחסך בתקופה כה רגישה. נראה לי שמה שמדאיג אותך היום זה האם היא אכן עשתה את ההפלה או שעלול להיות לך ילד בלי שתרצה בכך, ואני מבינה לגמרי את הדאגה שלך, הבעייה היא שמכיוון שהיא מרוכזת כנראה במה שהיא עשתה ומה שנגרם לה ולגופה, קשה לה לראות או לחשוב גם על הצרכים שלך ועל הדאגות שלך. אתה לא יכול כנראה לתת לה את מה שהיא זקוקה לו עכשו והיא מרחיקה אותך גם בגלל זה וגם כי אתה חלק מן הדבר השלילי הזה שקרה לה.
    אני מקווה שהשערותי עוזרות לך להבין קצת את נקודת המבט שלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו