מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לקובי.. כאן כי לא ניתן בהשבמירב06/03/2007
ראשית, לדורית: אהבתי את התגובה שלך. את מקסימה וחכמה וגם .. רגישה!
ולקובי שחושש מהיום של אחרי, החשש קיים אולי רק משום שאתם לא ממש בשלים לכך, או שהתקשורת לא לגמרי גלוייה ביניכם. אני מכירה הרבה זוגות שטוענים שיש פתיחות ביניהם, אבל למעשה, יש המון ציפוי וטיאטוא של שאלות ומחשבות ולא מודים שלכולם יש מאוויים סודיים. ורק אהבה אמיתית ופירגון ללא סייגים -מאפשר פתיחות אמיתית וטהורה. שהרי, כמו שדורית כתבה - יש דברים ותכונות שהן מהטבע ואנחנו נוהגים להתכחש להן מכורח החינוך והצורך להתאים לציפיות החברה. יש המון סוגי אהבה וחוויות. אין ברירה. אם זה מבעבע בך - אני ממליצה בכל זאת לאזור אומץ מול אשתך, ולאור נרות לפתוח את הנושא בביטחון מלא ולהיות הכי חפשי שאפשר. תהיה אתה. אני בטוחה שהיא לא תנטוש אותך רק בגלל מאוויים חבויים שבך, ואני גם בטוחה שהם חבויים גם בה. כי זה מולד ובכולנו. ואם אנחנו מעיזים להתחבר לעצמנו ולאפשר להיות אנחנו ליד בן/בת הזוג - זו האהבה האמיתית.
הייתי נשואה כ-3 שנים למי שלא פירגן די ושוטט בתוך שקרים. נפרדנו והפרידה לימדה אותי שבזוגיות הבאה לא אשקר לעצמי לעולם ובטח אדרוש מעצמי וממי שיבוא - ביטוי מלא לצרכים ולמשאלות וליושר.
היום - בזוגיות שנייה אני מאושרת. מטיילים המון ביחד. המון שיחות. המון פירגון ואהבה ואין חשש נטישה. להיפך. יש וודאות מלאה שלמרות שאנחנו מפלרטטים פה ושם עם אחרים בסדנאות ובכלל, חוזרים זו לחיקו של זה בהמון ריגוש, אנרגיות וזכרונות טובים.
ממליצה לך קובי, למצוא סדנת טנטרה, ממש כמו שדורית הציעה. בחיים אסור לפחד להעיז. הם קצרים מידי !!!!! חובה עלינו לחוות ולמצות כמה שיותר! אסור לחוש שקמים מהמיטה בבוקר רק בגלל שלא מתנו בלילה. ואולי תראה לה את הפורום הזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיליתם את אחד המפתחות לאינטימיות
דורית כהן06/03/2007מירב, תודה על הפירגון.
הדברים שסיפרת עליכם מאוד מרגשים, ונשמע שבאמת למדתם לאפשר אחד לשני חופש יחד עם המון שיתוף, אמון ובטחון. אני חושבת שאחד המפתחות להגיע לתקשורת ולאינטימיות כזאת הוא החלטה כמו שאת החלטת, כמה שיותר בתחילת הקשר, לחשוף הכל ולשמור על שקיפות, לא משנה מה מתגלה, מתוך ההנחה שכולנו בני אנוש, לכולנו "חולשות", חשקים, צורך בריגוש, סקרנות, כמיהה לקשר וליחד, וככל שהזוגית תאפשר לספק את הצרכים הללו באופן לגיטימי ומפרגן, כך הרצון להישאר בתוך הזוגיות הזו יגדל, דווקא בגלל החופש האישי שנוצר כך.
(פניתי שוב לתמיכה הטכנית לגבי איפשור תגובות)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)