אוף. מה אני עושה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוף. מה אני עושה?
    שמחה
    23/11/2008

אני חייבת לפתוח בכך שמעולם לא כתבתי באף פורום. אך גם מעולם לא חשבתי שאצטרך לכך... אני בת 26, נשואה+1. נשואה מזה 4 וחצי שנים. אנו נשואים באושר, עם המון אהבה, תמיכה הדדית, חיבוקים ונשיקות. המצחיק הוא שבכל 4 שנים אלו מעולם לא הצלחתי להגיע לסיפוק מיני עם בעלי. כן, אפילו לא פעם אחת. אנו מקיימים יחסים כפעמיים- שלוש בשבוע, ואני חייבת לציין שאני לא ממש "סובלת" מזה אך גם לא ממש "נהנית". אין לי מושג מה לעשות עם הבעיה. שנינו באים מרקע שמרני, ולא קיימנו יחסים מלאים טרם החתונה, אם כי אפשר לומר שהתקרבנו לזה מאוד, כך שלא ידעתי לצפות לבעיה זו מראש. היום אנו מאוד פתוחים חברתית ומינית. אבל זה מתמשך כבר יותר מדי זמן. מה עושים? אם הייתי צריכה לשים את האצבע על הבעיה, הייתי אומרת שזה אולי אולי מבעיה של שפיכה מוקדמת של בעלי. אם כי אם תשאלי אותי, לדעתי שורש הבעיה היא פסיכולוגית ולא מינית בהכרח, ולכן אי פונה אלייך. ניסיתי לדבר עם בעלי על הנושא, והוא מודע לבעיה ואף מנסה להתמודד, אך לשווא. אתמול זה סכל אותי עד כדי דמעות: המצב הזה של התקרבות, מגע וגירוי עד כמעט הגעה לשיא, ואז...נגמר וכלום! אשמח לתובנות בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוף. מה אני עושה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות, דגדגן ואורגזמה

דורית כהן
    25/11/2008

שמחה היקרה, תודה לך על גילוי הלב! יש לי שאלה קצת חודרנית, אינטימית, אבל היא חשובה: האם אי פעם אוננת והגעת לאורגזמה בדרך זו? כי חלק מן הנשים מצליחות ללמד את עצמן לגמור רק בדרך זו, כאשר הן לבד עם עצמן, בעיקר על ידי גירוי הדגדגן תוך כדי אוננות, ובשלב הבא רובן מצליחות ללמד את בן זוגן לגרות להן את הדגדגן ידנית או אוראלית וכך להגיע לסיפוק. ותדעי שמשהו כמו שני שליש מכל הנשים מצליחות להגיע לסיפוק מיני רק ע"י גרוי הדגדגן, ולא ע"י החדירה הנרתיקית, כך שהשפיכה המוקדמת שציינת לא בהכרח קשורה לאי הגמירה שלך.
    אם מה שכתבתי עד עכשו חדש לך, יתכן שחסר לכם מידע אינפורמטיבי לגבי מיניות האישה והגבר, ורצוי לרכוש כמה ספרים, או ללכת לקצת ייעוץ סקסולוגי.
    אם מה שכתבתי ידוע לך כבר - אז חשוב מאוד לגשת לייעוץ סקסולוגי, כדי להבין מה אינכם מצליחים ליישם, וללמוד טכניקות אחרות.
    מאחלת לכם המון הצלחה ועונג!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו