שעמום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שעמום
    שי
    23/11/2008

היי שמי שי אני בן 25 אני מאוד אוהב את החברה שלי אנחנו שנה וחצי יחד אוהבים מאוד רבים מדי פעם אבל כמו כל זוג משלימים לבסוף, ישנם רגעים בשבתות בעיקר שאני ממש משתעמם ופשוט מעדיף להיות עם החברים שלי, הייתי מעוניין שהחברה תבוא איתי לחברים שלי אך היא לא מסכימה רוב הפעמים ומעדיפה שנהייה לבד , אני מאוד אוהב אותה אבל משתעמם באותם רגעים מה עושים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שעמום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחוד וביחד

דורית כהן
    25/11/2008

שי היקר, לא טוב לוותר יותר מדי על דברים שחשובים לך, כי בכך אתה נעשה פחות מאושר ומסופק בחיים שלך, ולבסוף יצטבר אצלך כעס עליה בתור מי שמונעת ממך דברים שאתה אוהב.
    לכן חשוב שתנהל איתה שיחה עקרונית על מהות הזוגיות. ישנם זוגות שמתאים להם לעשות הכל יחד, וזה אולי המודל שלה. אבל רוב הזוגות מגלים שיש דברים שהאשה מתעניינת בהם והגבר לא, ולהיפך, ובחלק מן השבוע נפרדים ולא עושים הכל יחד. שני המודלים הזוגיים הללו הם לגיטימיים, ועליכם לגלות, תוך שיחה - לא מתוך ריב - מהו המודל הרצוי לשניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו