זוגיות במשבר-עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות במשבר-עזרה
    רוצה עזרה
    27/11/2008

אני בת 32 נשואה+1.אוהבת מאוד את בעלי אך מאז הלידה של בתי הזוגיות שלנו לא חזרה להיות כבעבר. השגרה ההורסת,העייפות,הרדיפה אחרי כל יום,המשכנתא,הסקס שכמעט ולא קיים כל אלה הובילו לקרע מאוד עמוק. החלטנו שננסה לזרום ולתת זמן אבל בעלי כרגע מאוד מסוגר בעולם משלו,כמעט ולא לוקח חלק פעיל בבית.טוען שהוא מאוד אוהב את בתנו אבל חשב שההורות תהיה אחרת מבחינתו (הוא לא מסוגל להעסיק אותה זמן רב וחוזר לדברים שלו כגון מחשב/טלוויזיה במקום לצאת החוצה או פעילות אחרת). אני נמצאת כרגע בטיפול אצל סקסולוגית כדי לנסות ולפתור בעיות הקשורות בכאב בזמן סקס. אני מודה שאולי קיבלתי ממנה "סטירה" והתעוררתי מאוחר מדי אבל חשוב לי להציל את הזוגיות אבל למרות שבעלי אמר שינסה הוא כאילו הרים ידיים. אני גם לא רוצה ל"טחון" לו יותר מדי בדיבורים לעוסים. אשמח לקבל עצה (בתוספת עידוד גם יהיה נחמד כי כרגע אני נמצאת במרה שחורה). תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות במשבר-עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקופת משבר

דורית כהן
    27/11/2008

יקירתי, כתבת שאת מקבלת עזרה ספציפית לגבי הכאבים בזמן סקס, אבל אין לי ספק שמה שאתם זקוקים לו הוא עזרה זוגית מקצועית. משבר בזוגיות אחרי הלידה קורה להמון זוגות, כי הכל משתנה בבת אחת. הרבה פעמים הגבר מרגיש שהוא מחוץ לעניינים, בעדיפות אחרונה, ונוצר חיבור מאוד חזק בין האמא לתינוק. הרבה פעמים האמא מרגישה שרק היא מסוגלת לקרוא נכון את צרכי תינוקה ומשדרת אפילו בלי לרצות או להתכוון לכך שהיא המטפלת הקובעת, היא הבוסית, והאב חושש לעשות טעויות ולחטוף ביקורת, אז הוא נמנע מלעשות... יתרה מזו, יש המון מטלות חדשות לעשות בבית, עייפות בלילות, בקיצור - הכל משתנה, ולפעמים זוגות זקוקים לתמיכה ולייעוץ כדי לעבור יותר טוב את התקופה הזאת.
    אל תחכי עם זה, כי בינתיים נוצר נזק לאהבה ביניכם, ולך כרגע יש תחליף נפלא לאהבה - הבת הקטנה שלכם, שאת בודאי התאהבת בה והיא בודאי מחזירה לך המון אהבה כייפית, ואולי את נשאבת לשם מבחינה רגשית, ולא חסרה לך אהבה בחיים כרגע, אבל הנזק לאהבה בין שניכם עלול להיות גורלי ללא טיפול.
    אז החדשות הטובות הן שהרבה זוגות עוברים בדיוק את אותו דבר, ושניתן לעזור לכם בייעוץ זוגי. התעודדי, וקחי יוזמה, כי זה נראה שהוא עכשו בנסיגה מהתמודדות ולא יודע מה לעשות אז הוא נמנע מלעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו