ממש לא מושלמת...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ממש לא מושלמת...
    שרון
    27/11/2008

שלום לכולם, אני רוצה להתייעץ פה עם בעיה שמטרידה אותי מאוד. אני כמעט בת שלושים.. יוצאת עם בחור מקסים כשלושה שבועות. טוב לנו ביחד ואפילו אוהבים מאוד. אנחנו כבר בשלב של קיום יחסי מין ומאוד טוב לנו גם בתחום הזה. הוא מאוד מפרגן לי, אומר לי שאני מאוד סקסית ושיש לי גוף יפה. הוא אף פעם לא ראה אותי ערומה באור מלא. אני רזה ונאה באמת, אבל סובלת מבעיות של ורידים מרובים ברגליים. תופעה שצצה בשנה שנתיים האחרונות ולצערי רק מחריפה. אני לא השלמתי עם הדבר ולצערי גם כרגע אף רופא לא רוצה לטפל בבעיה כי המצב לא "כ"כ גרוע" מבחינתם. אבל לי זה מאוד מפריע כי זה מאוד מאוד לא אסתטי. אני פוחדת שהוא כ"כ יתאכזב כשיגלה איך אני נראית באמת. אני דוחה את הקץ...אין לי את האומץ לשתף אותו ואני בעצם כל הזמן מתחמקת מלהראות ערומה באור. זאת תחושה נוראית...כאילו אני משלה אותו. אני פוחדת שהוא כבר לא ימשך אלי ולא ירצה להיות איתי... איך כדאי לעלות את העניין מבלי שזה יראה כ"כ נוראי מבחינתי. אני יודעת שאם אני אתייחס לעניין בקלות, ככה סביר להניח הוא יתייחס. אם אני אעשה מזה בעיה רצינית ומטרידה - ככה היא תהיה. מה דעתכם...אני אשמח לשמוע גם מהגברים שבינכם... אם הייתם מאוהבים כ"כ במישהי...איך הייתם מגיבים... תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ממש לא מושלמת...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איש מאיתנו אינו מושלם ואת לא בובה

יהודית ברגמן
    30/11/2008

שרון יקרה, איש מאיתנו אינו מושלם. כשתשלימי עם חוסר השלמות, לא תתייחסי לעניין בכבדות ותהיי מי שאת מבלי לעשות עניין גדול מפרט מישני - אהובך אוהבך ימשיך לראות את היופי שלך ולאהוב את מי שהינך גם באור. זיכרי: הכל בראש שלנו :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, חיזקת את מה שחשבתי..

שרון
    30/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו