התדרדרות היחסים מאז עברנו לגור יחד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התדרדרות היחסים מאז עברנו לגור יחד
    לי
    17/07/2007

היי

אנחנו יוצאים כמעט שנה ולפני כ-3 חודשים עברנו לגור יחד ומאז היחסים שלנו התדרדרו, מכל הבחינות. יוצא שאנחנו בקושי ביחד, כי הוא עובד מהבוקר ועד הערב ואני עובדת מהצהריים ועד הלילה וכל יום יוצא לנו להפגש לשעתיים -שלוש בהם אנו חולקים ארוחת ערב, תוכנית TV ומקלחת.

זה מתחיל עם זה שאני מרגישה שהוא בקושי תורם בבית, מלבד לדאוג ללכת לשלם חשבונות שבהם אנחנו מתחלקים, ואם הוא עושה משהו - זה רק למען עצמו, בעוד אני מכינה ארוחות, מנקה, יוצאת לקניות וסוחבת אותם...

גם כשאני מעירה על הדברים האלה בנימה נעימה וגם בנימה כועסת - זה לא עוזר. אם הוא עושה משהו זה רק אחרי שאני מבקשת וגם אז הוא לא עושה את זה טוב... למשל, אם הוא שוטף כלים - הכיור נשאר מלוכלך, הכלים לא ממש נקיים וכו'.

אני יודעת שהוא עייף ועובד קשה, אבל גם אני עייפה וגם אני עובדת וכשאני לא עובדת, אני לומדת.

כשאנו מקיימים סקס אני מרגישה שהוא משתמש בגוף שלי ולא ממש מעניינים אותו הצרכים שלי ואז אני נמנעת מהסקס והוא לא מבין למה. אתמול אמרתי לו שאני רוצה להרגיש נחשקת ושמה שעושה לי את זה זה שחוקרים את הגוף שלי ורוצים לגלות לבד מה עושה לי את זה. אז הוא אמר שהוא עייף מהעבודה ואין לו כח לזה אז או שאני אגיד לו בדיוק מה אני אוהבת או שנחקור את הגוף שלי רק בסופי שבוע!

בקיצור - הצילו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סינדרום השנה הראשונה.

רחל
    17/07/2007

לי יקרה!

מה שעובר עלייך הוא תהליך שכיח שעובר על זוגות רבים לאחר המעבר למגורים משותפים. התהליך כולל אכזבות רבות כתוצאה מההכירות האינטימית הנוצרת כתוצאה מהמגורים המשותפים, חברך לא השתנה אלא גילית אותו בצורות נוספות שלא הכרת. מכיוון שאתם לא נשואים קל יותר לעזוב לאור הגילויים החדשים, ישנם בחורים אחרים שאולי יתאימו לך יותר, אבל אם את אוהבת אותו כדאי שתביני שגם לו זאת חוויה חדשה ולא קלה, את דורשת ממנו ולא מרוצה ממנו וזה משפיע גם עליו. מנסיוני הזמן שיעבור ישפר את התקשורת שלכם (גם ברמה הלא מילולית) כל אחד יסתגל לחיים המשותפים וילך לקראת האחר, צריך לחכות להתרחק מעימותים לנסות להבין את הצד של האחר ולא לבוא בדרישות ואז תרגישי שיפור.

נ.ב
    אני לא חושבת שהוא בכוונה שותף כלים גרוע, אסור לך להתלוננן אלא להחמיא על עזרתו (שיטה בפסיכולוגיה שעובדת עם ילדים ואני מאמינה שגם עם גברים)

במציאות (שלא כמו בספרים ובסרטים), הדרך הטובה להגיע לאנטימיות ולסיפוק מיני היא באמצעות הכוונה ותקשורת, אולי את צריכה קצת להתבגר בנושא ולהבין שהדרישות שלך לא לעיניין.

בהצלחה בכל אשר תבחרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי הדרישוץ המיניות...

לי
    17/07/2007

אני יודעת מה עושה לי טוב שאני מאוננת ומה גורם לי לגמור. כשאני לבד אפילו אני מצליחה לגמור תוך זמן יחסית מועט לעומת הזמן שאני מנסה לגמור כשאני איתו במיטה. גם שאני מכוונת ומספרת לו מה אני רוצה, למשל שידבר אליי תוך כדי שהוא נוגע בי או שייגע בי בדרך מסוימת, אני פשוט מתייאשת אחרי שהוא עושה את הדברים האלה ועדיין אני לא מצליחה לגמור.

מניסיון, אני יודעת שעם בן זוגי הקודם שפשוט לא שאל אותי והתחיל לחקור פיזית ולשאול מילולית אני מסוגלת לגמור יחד עם בן זוגי.

חוץ מזה שכשלבן הזוג אכפת ממך, המחסומים של התקשורת נשברים וזה עושה לי יותר חשק להתחיל ולהשקיע בחיפוש האורגזמה שלי לעומת כשאני נמצאת עם בן זוג שלא משקיע ולא מראה שאכפת לו...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליבי ליבי אלייך ואני עוברת גם...

HANI
    18/07/2007

היי לי!
    גם אני עברתי לפני 3 שבועות לגור עם בן זוגי ואכן לא פשוט.בערך כל יום מאז אני מחליטה שאני קמה ועוזבת אותו אבל זו בריחה מהתמודדות.אין ספק שתקופת המגורים הראשונית היא קשה ביותר!המציאות והפנטזיה לא נפגשות ולכן אנחנו מתאכזבים/מתאכזבות!אבל לאחר כמה חודשים אם יש נכונות לויתור ואהבה ובעיקר לחיות בלי ציפיה!אזי יש סיכוי להצליח!זוגיות זו סדנת התפתחות!לרגע אם אינכם מטפחים או משקים את העציץ הוא נובל כך גם זוגיות!נסי לחיות מתוך נתינה טוטאלית ותראי כמה תקבלי שם? אני מציעה לך לא להיות לבד בכל התהליך הזה ואם באמת חשוב לך היחסים עם בן זוגך פני לטפול פסיכולוגי ועברי את התהליך בליווי איש מקצוע כי אם לא עכשיו גם בקשר הבא יבוא בחור שאיתו יהיו את אותן בעיות!אני פניתי השבוע לטיפול אחרי שפשוט סבלתי כבר ואני רוצה להגיד לך שאני כבר 3 ימים מרגישה טוב ויש אנרגיות טובות בבית שמקרינות גם על בן זוגי!תקשורת זה דבר חשוב!דברי איתו על הדברים שמפריעים לך בצורה עדינה,עודדי אותו על כל שטות שהוא עושה בבית ותראי שדברים ישתנו ואם אחרי כל מה שהצעתי לך דברים לא ישתנו תוכלי לפחות לומר לעצמך שניסית!אל תשכחי את הפחדים שלו גם הוא בן אדם שעובר חווית שינוי ושינויים אנחנו כבר יודעים הם לא קלים לאף אחד מאיתנו!
    שיהיה המון בהצלחה לך לי ולכולנו!נשמח שתבשרי שהסוף הוא טוב..בהצלחה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו