מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שוב ושוב נתקלת בתופעהמיכל28/11/2008
ולא מצליחה להבין את פשרה: דייט ראשון, תקשורת קולחת, הצהרה על מציאת חן הדדית, התקרבות פיזית קלה המצביעה על משיכה ו.........פןףףףףף! כבמטה קסמים הבחור פשוט מתאדה. מישהו יכול להסביר לי אחת ולתמיד למה הם מתנהגים ככה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כי
ירדן29/11/2008פוחד ממשהו מחייב או מעט רציני, רק רצה אישור ונעלם יחד איתו, רואים בך פונטציאל למשהו ארוך טווח וזה מפחיד. והאמת? זה לא משנה למה. כי הכל מצביע על חוסר בגרות. ואעם זה את בטח לא רוצה להתמסד. חכי לזה שיימשך לעוד ועוד, ולא למשהו חד פעמי ורגעי. מה שאת מתארת קרה לי המון פעמים, תמיד באתי בהאשמות לעצמי. מה לא טוב בי? למה זה תמיד חוזר על עצמו? וכשהגיע המיוחל, בחנתי אותו מכל הכיוונים והוא היה מסכן. אבל הוא צלח את זה, ואני הבנתי ואמרתי תודה שכל הפגישות החד פעמיות היו כאלה ולא יותר, ולא הפכו לקשרים, כי תראי כמה זמן הייתי מבזבזת. ועובדה - התחתנתי עם אחר. תהיי חזקה, זה שטויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ירדן
מיכל29/11/2008זה נכון מאוד מה שכתבת. רק שכל כך נדיר שקורה שמישהו מוצא חן בעיניי ומעורר בי עיניין ועד שזה קורה אז מתרחש מה שתארתי לעיל. ואז אני צריכה לאסוף את עצמי ואת החלקים שלי שהתפזרו להם מפאת האכזבה הגדולה. זה לוקח לפעמים כמה ימים טובים... קשה!! בכל אופן תודה... וכן- אני חזקה ואתגבר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את רוצה-
ירדן30/11/2008זה המייל שלי, את יכולה לחלוק איתי את מה שעובר עלייך, כי באמת עברתי את זה המון.. ואני חושבת שזה בהחלט יכול לחזק אותך עוד ועוד.. [email protected] אז אחרי דייט כזה תמיד תוכלי לפרוק איתי ולהמשיך.. :) בכל אופן, את תתגברי על זה. חשבתי על זה יותר בשבת- אולי הוא היה נבוך מדי להתקשר וחיכה לטלפון ממך? או שהתקשרת והוא נעלם..? ירדן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיתה השתלשלות ס.מ.סים
מיכל30/11/2008לא ברורה . לא הצלחתי להבין ממנו אם הוא רוצה להמשיך בקשר איתי או לא . הדבר היחיד שכן הבנתי שהוא מכוון לסקס.אני מצידי לא שיתפתי פעולה. גם בדייט עצמו היתה התכוונות כזו מצידו אבל היה גם משהו מעבר.הוא התעניין בי, בחיי ובמשפחתי. היתה גם הצהרת כוונות על פגישה נוספת. שלחתי לו מייל בו אני אומרת לו שאני לא מבינה איך ממצב של כייף הדדי ורצון לעוד , מגיעים למצב של ניתוק. לא נוסח זועף אלא משהו יותר משתף אכזבה וכו'. לא היתה שום תגובה מצידו. אני ממשיכה הלאה...עם אדם כזה באמת לא בא לי להתקע... תודה לך על תמיכתך! ואשמח לשמוע את דעתך (-:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל יקירה
ירדן30/11/2008לא ברור היה לי אם הSMSים היו לפני או אחרי המייל. אני מניחה שלפני. אבל זה לא משנה. תראי, אם מראש היתה כוונה שלו לסקס, זה די ברור מדוע נעלם, משראה שהכיוון שלך הוא יותר רציני. הרי סקס יש המון ובכל מקום, מה הוא צריך "כאבי ראש" עכשיו? לדעתי העובדה שהוא התעניין לא מעידה הרבה על רצינות, אלא על אנושיות, הוא אדם נחמד, הוא מתעניין, שאל קצת, אולי כדי לגרום לך לחוש נוח, זה לא צריך לחפוף לרצינות איתך או לכוונות של קשר עמוק ורציני. אולי דרך שם חשב לסלול את הדרך איתך למיטה? הרי ידוע שאנחנו "מתעוררות" לאחר חיזור, גם אינטלקטואלי. אני עדיין בדעה, למרות כל הליברליות, שאם מישהו רציני ואמיתי עם זה, סקס לא יהיה אישיו בהתחלה. תהיה התעניינות בך לגמרי, באישיות שלך, בעולם שלך, תצאו קצת, תבלו קצת זה עם זו ואח"כ יהיו רמיזות אחרות. וכל עוד סקס הוא הכיוון ההתחלתי, די ברור שהשאר הוא זניח בעיניו וסדר העדיפויות שלכם לא חופף, אפילו לא דומה. אני הייתי עושה כמוך. פשוט ממשיכה הלאה. ותרגישי מוחמאת גם מכאלה שפשוט נמשכים ליופי שלך ומוצאים אותך אטקרטיבית. זה אף פעם לא מזיק לראות את החיוביות שבעיניין :) הרבה בהצלחה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמודה לך שוב!
מיכל30/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)