השיגרה בנישואים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• השיגרה בנישואים
    גילה
    30/11/2008

אני ובעלי בני 29, נשואים כבר 5 שנים +2 ילדים. הזוגיות בינינו טובה, תקשורת טובה, מדברים הרבה במהלך היום, פעם בכמה שבועות יוצאים למסעדה או סרט לבד. למרות זאת אני מרגישה שהקשר בינינו כבר לא כמו שהיה בהתחלה וכשאני מעלה את הבעיה בפני בעלי , הוא טוען שקוצ'י מוצ'י זה רק בהתחלה ואין מה לעשות נגד השיגרה.אנחנו כבר לא יושבים על הספה מחובקים כל ערב, ויחסי מין זה מקסימום 2 בשבוע (לעומת 3-4 לפחות ). אני גם מרגישה שאני עושה יותר ממנו כדי להחזיק את האש שבקשר,ואם זה היה תלוי בו אז היינו נראים ומתנהגים כמו זוג בני 60. האם בעלי צודק ואני סתם מחפשת בעיות איפה שאין??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השיגרה בנישואים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש מה לעשות

דורית כהן
    04/12/2008

מזי היקרה, האמת היא שאת מתארת מצב מאוד אופייני לזוג שנכנס לשיגרת חיי הנישואין, כאשר את מתחילה להבין שהריגוש והשמחה להיות זה עם זה, תחושת ההתאהבות - הסתיימה, והחלו החיים האמיתיים, ויש בהם משהו מאוד מאכזב לעומת החלומות שהיו לנו בהם דמיינו איך זה יהיה לחיות זה עם זו. בדרך כלל ההתפכחות הזו מציקה לאחד מבני הזוג קודם, וזה מתחיל להסתובב בחוסר נחת וחוסר אושר.
    מה שאני יכולה להציע הוא לקחת על עצמך את החזקת השלהבת, (בעיני לא הכל חייב להיות סימטרי, לא על עך תחום בזוגיות צריך משמורת משותפת, יש תחומים שמתאימים יותר דווקא לאחד מבני הזוג והוא יכול להיות אחראי עליהם) וליזום כל מיני אירועים קטנים ו/או גדולים של יציאה מן השיגרה. פעם בשבוע תכנני הפתעה קטנה, משהו שישמח אותו ורצוי גם אותך, והזמיני אותו לבילוי. זה יכול להיות גם כיוון שהעלית את ננושא הסקס) ללכת יחד לצימר בקרבת מקום ל 3 שעות, לא ללילה, כמו זוג נאהבים במחתרת. או מסאג' לשניים. או להירשם לסדנא שמענייינת את שניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו