מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סטוציםיוסי30/11/2008
שלום,
ראשית אספר כי חברתי ואני יחד מס' חודשים ונראה כי קיימת אהבה גדולה.שנינו בני 24. הכרתי אותה באינטרנט, ולאחר שיחתנו הראשונה, מבלי עוד שהתראנו, אמרה לי כי הולכת לטייל בארץ מס' ימים במסגרת פרוייקט שמעורבים בו תיירים.לאחרונה התפתחה ביננו שיחה שבה סיפרה לי כי,הרבה לפני הקשר שלנו,שכבה עם מישהו באותו הערב בו התחיל איתה.ובנוסף גילתה לי כי במסגרת אותו פרוייקט עם התיירים היא שכבה עם אחד מהם. ובכן הפרויקט הזה התקיים לאחר שיחה אחת ביננו,ככה שכמובן שאיני רואה זאת כבגידה או משהו כזה,אך אציין כי שיקרה לי כששאלתי אותה לפני מס' שבועות לגבי הגברים שהיו לה בעבר,היא השמיטה את עניין הפרוייקט.מאוד קשה לי עם זה כי התמסרה פעמיים לגברים שונים עוד באותו הערב.מרגיש כאילו הערך שלה בעייני ירד.במע' היחסים שלי הכל מושתת על אמון כך שמאוד סמכתי עליה,גם כשגרה עם שותף בדירה עשרות קילומטרים ממני.אותן ההתמסרויות הקלות שלה גורמות לי פחות לסמוך עליה. אני מרגיש כי בכל שניה יכולה לעשות סקס עם כל אחד שיהיה מוצא חן בעיניה(אציין כי אנו נפגשים רק בסופי שבוע).ז"א שאינה צריכה קשר רגשי שנמשך זמן מסוים על מנת לעשות סקס. חוץ מהסטוצים היו בחייה עוד מס' גברים איתם הייתה בקשר, כך שסקס באותם קשרים ברור לי מאליו ולא מפריע לי.כשדיברנו על זה היא טענה כי אין קשר בין הסקס המזדמן לבין הנאמנות שלה כלפיי,וכי אין ביננו יותר סודות.נפגעתי, וראיתי שמאוד קשה לה עם זה.
ובכן רציתי לשאול האם אני מגזים? האם זה משהו שאמור להפריע לי?
האם "כל הבחורות" עושות סטוץ פה ושם?
דבר ראשון, אני יודע שכתבתי המון ומודה לך מאוד מראש!
בנוגע לסיפור המורחב שכתבתי, רציתי להוסיף-
מדוע בחורה צריכה סקס מזדמן?
אני חושב שזה בא ממקום שאינו נכון,אך חברה שלי לא מסכימה איתי.
אני פשוט חושב שזו תכונה נורא גברית(לאו דווקא דבר טוב)
אני חושב שאם אבין למה אולי זה יעזור לי לקבל את זה.
בין היתר הוסיף כי חברתי בחורה מאוד ערכית, אך מה שסיפרה לי(בעייני) נוגד את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם לנשים מותר!!!
דורית כהן04/12/2008היי קובי, מצטערת על העיכוב בתגובה.
פה ושם ישנן גם נשים שמרגישות תשוקה פיזית עזה מייד בהתחלה, ורוצות, בדיוק כמו שהרבה גברים רוצים, לקיים יחסים על בסיס תשוקה בלבד. אינני רואה בכך בעייה, אגיד לך למה: אם היא מרגישה טוב עם העניין, לפניו, תוך כדי ולאחריו, ורואה בסקס המזדמן הזה "סקס מזדמן" ותו לא, אז היא שלמה עם עצמה, ולא מתרחש איזה "רעש" בתודעה, הכרוך ברגשות אשמה או ייסורי מצפון. העובדה שהיא הרגישה את חופש לשתף אותך בחוויותיה ולא ניסתה להסתיר - מראה שהגישה שלה עניינית ולא מסובכת. יתכן שהיא החלה לקלוט את תגובתך המודאגת והנפגעת, וזה גרם לה להתחיל לסנן או להשמיט, כי היא קלטה שאתה אינך רואה זאת בעיין יפה...
אז היא בנוייה אחרת ממך, וקצת שונה מחלק מן הנשים שהכרת, אבל יש לה להערכתי גישה בריאה לסקס, ויש לכך יתרונות רבים לעומת נשים אחרות שמאוד שומרות את עצמן ויש להן המון עכבות כאשר הן כבר מגיעות למיטה.
ודאי שלא כל הבחורות עושות סטוצים...אבל אני מניחה שיש יותר מכפי שזה נראה לעין, כי יש הרבה שאינן מספרות, אולי כי זה פחות מקובל לנשים.
שאלת מדוע בחורה צריכה סקס מזדמן? אני חושבת שבדיוק מאותה סיבה שגבר זקוק לכך: גם לאישה יש צרכים (תודה לאל), וסקס מזדמן יכול להיות חווייה מוצלחת יותר או פחות - הרי לא יודעים זאת מראש, ויש אנשים שאוהבים את הריגוש שיש בחווייה חדשה, בבלתי ידוע, בלא שגרתי. בנוסף אדם מרגיש שהוא שווה, נחשק, וזו יכולה להיות חווייה נעימה.
לגבי הערכיות, בעיני זה לא פוסל אותה - הגישה הבריאה שלה בעינייני סקס, האם היית פוסל חבר -גבר- טוב שלך בגלל גישה כזאת בנושאי סקס וחושב שהוא אינו ערכי מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)