דיבור מזלזל

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דיבור מזלזל
    דניאל
    01/12/2008

שלום, שלום אני ובן זוגי היינו יחד במשך שנה וכמה חודשים. וגרנו יחד בדירה שהיתה פעם רק שלי. ביום שבת אחרי וויכוח ביננו הוא בא ואמר לי: "נשבר לי הזין מהזיוני שכל שלך , ומלשמוע את הקול שלך, ומלראות את הפרצוף שלך, לכי לכי ממני לחדר אחר" אחרי הדברים האלה הלכתי לחדר השני חזרתי ואמרתי לו שאני לא מוכנה שידבר אלי ככה מה גם שזה לא הפעם הראשונה, אחרי שהוא אמר שזה לא מענין אותו אמרתי לו שאני פשוט רוצה שנפרד והוא ילך מהדירה הוא הציע שנעשה את זה מחר. אמרתי לו עכשיו תקח את הכל ותלך מאחר וזה לא פעם ראשונה שהוא מדבר בצורה כזאת. הוא פינה את הדברים . זה היה שלשום . רציתי לדעת אם התגובה שלי היתה במקום ובאמת אין מקום ולא קיצונית מדי, ואם עדיף לי להמנע מכל קשר איתו עכשיו. תודה, דניאלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיבור מזלזל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך... בבקשה דחוף!!!

דניאל
    02/12/2008

היום דברנו והוא אמר לי שהסיבה שנפרדנו היא בשבילי כי אני לוחצת לחתונה בזמן הקרוב והוא עוד לא יודע וזה יצר פיצוץ. כי הוא לא יודע איך אני אהיה כאמא לילדים בגלל שיש לי קריזות ואני מסוגלת להעיף דברים . שאני לא ארים יד על הילדים. או כי אני לא מבשלת , ואין לי קשר מספיק חם עם אמא שלי. אז הוא לא יודע אם אני האחת בשבילו. והוא רוצה לטוס לחול ושאני אצטרף אח"כ כי זה החלום שלו. הוא מבחנתו רוצה לחזור. אני יודעת שהוא בתקופה מאוד מבולבלת בחיים שלו שאין לו שליטה על החיים שלו, הצעתי שהוא ישב ויחשוב עם עצמו האם הוא רואה אותי כאחת. ורק יחזור אם כן. מצד שני אני רוצה לפגוש אותו ולא יודעת אם הוא יוכל להגיע להחלטה הזאת שאנחנו בנפרד. ולא בוחנים את הדברים שמפריעים אחד לשני . מחכה לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ללחוץ על חתונה

דורית כהן
    04/12/2008

דניאל היקרה, מצטערת על העיכוב בתשובה.
    ראשית הפיצוץ שקרה הוציא לאור את הלחץ שהוא שרוי בו בגלל שאת לוחצת אותו בנושא החתונה. נראה לי ששניכם מגיבים ממקום לחוץ מדי אחד לשנייה, ועפים יותר מדי ניצוצות תוך כדי. רצוי שתלמדו קצת לתקשר זה עם זו ולקבל שכל אחד שרוי במקום אחר בחיים שלו. הוא עוד לא בשל לנישואין ורוצה לחוות טיול יחד לחו"ל לפני שהוא מתמסד. הוא גם רואה צדדים שלך שאינם נראים לו ואינו שלם איתם, ובאמת עליו לבחון עד כמה הם מפריעים לו ועד כמה את יכולה לשנות בעצמך דברים ולהגיע ליותר שליטה עצמית.
    לדעתי הלחץ על החתונה אינו במקום. אחר כך, אם הוא מסכים להתחתן אך אינו ממש שלם עם כך זה עלול להתנקם בכם בהמשך החיים המשותפים. כבר עבדתי עם זוגות שנשאר המון כעס על הצד שלחץ להתחתן וזה הרבה פעמים מוביל לגירושים די מהר, אחרי שכבר יש ילד או שניים.
    אם את חוששת לאבד אותו ואינכם מצליחים לנהל שיחה פתוחה ללא התפרצויות - נסו אולי לקחת ייעוץ חד פעמי, שיתן לכם כלים לתקשורת, ויעזור לכל אחד מכם לבחון מה קורה לו מבחינה רגשית. מעניין בני כמה אתם? את נשמעת לי מאוד צעירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.... אנא הגיבו בבקשה.

דניאל
    04/12/2008

הי, המון תודה על התשובה למדתי ממנה המון . בנוגע לגיל שזה אחת הבעיות שאני אוטוטו בת 30 והוא עוד מעט בן 29. שנינו הולכים לטיפול כל אחד בנפרד. הוא אמר שהוא מאמין שאני יכולה בטיפול לטפל בהתפרצויות כעס שלי. הגענו למצב כזה שאחרי שאמא שלו דיברה איתו ואמרה לו שיחשוב אם אני האחת בשבילו, הוא אמר שישב עם עצמו שבועיים-חודש ויחליט אם אני האחת שהוא רוצה להתחתן איתה. ואז נחזור וננסה עוד כמה חודשים ואז נראה אם זה הולך לכיוון הזה. ושהוא עושה את זה בשבילי כי הוא אוהב אותי ורוצה שיהיה לי טוב. הענין שבשיחה הזאת הוא אמר לי כמה דברים מאוד מאוד פוגעים, שמפריע לו שהיו לי בעיות בבית עם המשפחה שלי והטיח בי המון ביקורת על זה שאני לא בקשר טוב עם המשפחה לי , למרות שיש שם היסטוריה של אלימות. וכרגע אני לא בטוחה אם כדאי לי להשאר איתו אחרי שנאמרו דברים כאלו. ואפילו לא דברתי איתו על חתונה אני מדברת על האם הוא חושב עלי כעל מי שהוא רוצה להתחתן איתה עוד שנה או יותר מעכשיו. והוא אמר שיחשוב על זה ..... אני מאוד סקפטית ושוקלת להמשיך הלאה, ולחפש בן זוג חדש , מאחר ואני גם לא צעירה וכן רוצה להקים בית . ולפי מה שכתבת גם אם נחזור סביר להניח ששוב הוא ישנה את דעתו. המון המון תודה, וסופשבוע מצוין. ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא האדם הנכון

דורית כהן
    09/12/2008

ענת היקרה, לי יש הרגשה שהבחור קיבל רגליים קרות והוא בדרך החוצה ממערכת היחסים. הוא אומר זאת לך בצורות שונות - מדבר מאוד לא יפה, מזלזל, ביקורתי, סקפטי, רוצה לנסוע לחו"ל ועוד. אל תיאחזי בו רק משום שאת מרגישה שהגעת לגיל 30 ואצה לך הדרך. המטרה היא לא חתונה, חישבי על כך. הכי חשוב זה למצוא - אפילו "בפינצטה" מישהו שיתאים לך ותתאימי לו מכמה שיותר בחינות. ברור שזה קשה שם בחוץ, ולא פלא שאת נאחזת במערכת היחסים הזו, אבל לא התרשמתי שאת מאוד קשורה אליו אלא יותר לרעיון שיש לך מישהו, ואת מוכנה לספוג ממנו יותר מדי וזה כבר לא נכון ולא בריא.
    מאחלת לך המון הצלחה במציאת האדם הנכון לך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו