אוהבים מאוד אך לא מסתדרעם!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אוהבים מאוד אך לא מסתדרעם!!!
    שני
    01/12/2008

שלום שמי שני אני בת 24 אם חד הורית לילד בן 4 חודשים. אני יוצאת עם אביו של הילד שלי כשנתיים,בשנה הראשונה יצאנו יחד והכל היה בסדר גמור עד שהרגשתי שאני זקוקה למרחב שלי מישום שאני צעירה ממנו בכ-10 שנים וכמובן שהוא כבר הספיק לעשות את שלו אני הייתי רק בחצי הדרך והחלטתי לפרק את הזוגיות בשביל יציאות ובילויים עם חברות,יש לציין שבמערת יחסים איתו הוא היה מאד קנאי ולא הותיר לי לצאת עם חברות לבד. כעבור שלושה חודשים מהפרידה חזרתי לבחור שיצאתי איתו כשלוש וחצי שנים ואחכשהו עם גלולות יש לציין נכנסתי להריון...עשיתי הפלה ונפרדנו..! כעבור חצי שנה אני ואבי הילד חזרנו להיות בקשר והוא כמובן ידע על סיפור החזרה וההפלה ולקח את זה מאד קשה ואני מבינה גם למה.. אחרי שחזרנו והיינו בקשר ודיברנו על הכל וגם חזרתי ואמרתי לו את האמת שהכוונות שלי מהאקס ממש לא היו רציניות זה היה סתם כמה סטוצים שהובילו להריון ששנינו לא רצינו בכלללל. בכל אופן לאחר 8 חודשים נכנסתי מהחבר שלי להריון והבאנו את הילד,אך כבר במהלך ההריון היו המון קשיים שגרמו לי כמעט בכל חודש לארוז את דבריי ולחזור להורים ואני מדברת על פעמיים בחודש עם בטן והמון דברים בשקיות..לא מעבר עם פיג'מה ללילה..ממש פרידות רבות. ככה המערכת יחסים התנהלה עד לחודש שביעי שבו הוא הציע לי נישואין ובאמת לאחר מכן הכל התנהל יחסית על מי מנוחות. היום אני אצל ההורים מאז שהילד היה כבן חודש אני אצלם כשלושה חודשים שגם במהלכם אנו רבים המון..ויש הרבה חסכים בינינו ונתק כמעט מוחלט..כל כמה זמן אנחנו מחליטים לחזור ולנסות ולא מצליחים יש לציין שאני מאוד אוהבת אותו והוא מאוד אוהב אותי. היום דיברנו וחשבנו לפנות לגורם מקצועי לטיפול זוגי כי אנחנו כן רוצים שזה יעבוד וכן לגדל את הילד יחד בהצלחה. לדעתי יש לו המוןןן כעסים עליי אך הוא קיבל אותי בחזרה לאחר המקרה ואמר שמבין וסולח..יכול להיות שהוא עדיין כועס וזוכר לי את זה עד כדי כך שגם היום עם ילד משותף זה פשוט מפרק את היחסים בינינו??? האם טיפול זוגי יצליח לשפר את היחסים ולהוביל אותנו לדרך שבה נצליח להיות משפחה?? אני ממש מתוסכלת כי אנחנו אוהבים מאוד ונקרעים שאנחנו לחוד אבל זה פשוט לא עובד... מה דעתכם מאין כל הבלאגן הזה נובע??? מה כדאי לעשות ובאיזה דרך?? אשמח מאוד אם תייעצו לי את דעתכם... יום טוב שני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שווה לנסות ייעוץ כדי לדעת

דורית כהן
    04/12/2008

היי ליאור, את תיארת שהקשיים היו עוד לפני האירוע עם האקס, ולכן אני לא חושבת שהנושא הזה הוא קריטי. משהו בתקשורת שלכם ובהתייחסות שלכם לא עובד. ביעוץ זוגי ניתן לברר מה לא עובד, ללמד אתכם כלים ולראות אם אתם מצליחים ליישם את הכלים החדשים ולשנות את מערכת היחסים ביניכם. אם גם זה לא יצליח - אז אולי אינכם מתאימים לחיים משותפים כזוג. קורה לזוגות שמאוד אוהבים שמתברר שהם אינם מתאימים לחיות יחד. יש אהבה ויש משיכה ואיכפתיות, אבל המריבות קשות מנשוא ורבות מדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו