תהיות בקשר..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תהיות בקשר..
    מיטלי
    05/12/2008

שלום. מבקשת את עזרתך ביעוץ לגבי המשך קשר. אני במערכת יחסים עם גבר אשר מס שנים הוא רשום באתרי הכרויות. הוא ממשיך לשהות שם למרות כוונותיו הרציניות כלפי. הקשר בנינו טוב והמון כבוד ואהבה יש. הוא טוען שההרגל הזה נובע כיום מסקרנות ולא מעבר. הוא לא בוגד בי אך מציקה לי העובדה שהוא ממשיך לתור אחר אחרות באתרים אלו. שוחחתי איתו על כך ונאמר לי "לא לייחס חשיבות "זה סתם". לי מציק מאודדדדד. אני הייתי עדה למס שיחות שלו עם נשים במלל מאוד לא שגרתי בן "מכרים" בלבד. לא הייתי רוצה לסיים את הקשר אך הלבטים לאחרונה מעלים את האפשרות שרצוי להיות בלי מאשר עם מועקות. מבקשת יעוץ כיצד עלי להמשיך ולנהוג בקשר זה. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תהיות בקשר..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיצה קטנה

מיכל
    05/12/2008

כשאת מראה לו שאת מוטרדת מהעניין את משדרת חוסר בטחון בעצמך. שאת מאויימת מנשים אחרות. להיפך, תגידי לו שזה לא מפריע לך בכלל ושמגיע לו את הטוב ביותר ושאת ממש לא רוצה שיתפשר. ואם ימצא אחת יותר טובה ממך את רק תשמחי בשבילו... נכון, זה קשה אבל ככה זה עובד. תשדרי לו שאת שווה וחזקה וזה מה שיחשוב עלייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוג של התמכרות

דורית כהן
    09/12/2008

יש משהו התמכרותי בריגוש הנוצר מהיכרות חדשה ופינטוז עליה. הרי כל אחד מתאר את עצמו במילים כה יפות ומושכות, שממש נוצרת הרגשה שאת עלולה להחמיץ משהו אם לא תנסי להכיר את הבן אדם...אז החבר שלך התמכר לריגוש הזה. האמת היא שאנחנו עדיין לא יודעים מה לעשות עם ההתמכרות הזו, היא יחסית חדשה ואין כללי "עשה ואל תעשה". עניין של תחושת בטן של כל אחד, עם מה הוא מוכן להתמודד בזוגיות ועם מה אינו מוכן. יש זוגות ותיקים שמרגישים כך לגבי יציאה לריקודי עם של אחד מבני הזוג, וזה הופך להיות אישיו מטריד, כי ביציאה כזאת נפגשים עם בני המין השני באווירה של פלירטוטים, ויש פוטנציאל להיכרויות...אני נוטה להסכים עם מיכל בשורה התחתונה ולא לדרוש שיפסיק, כי יש סיכוי מאוד גבוה שאם תדרשי זאת הוא יעשה זאת בסתר, ויכעס על עצם ההגבלה של החופש האישי שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו