בעיה שמציקה לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה שמציקה לי
    דניאלה
    05/12/2008

שלום, אני נשואה ואם לשתי בנות. בעלי הוא תושב הצפון הרחוק , אולם אנחנו מתגוררים בתל-אביב. במשך 11 שנים שאנחנו ביחד , תמיד נסענו לצפון להוריו פעם בשבועיים, שלושה. כשהילדות נולדו ולאחרונה שהקטנה נולדה, הנסיעות היו בערך פעם בחודש וחצי. אני עובדת במשרה מלאה, לומדת ביום שישי עד השעה 12:00 ופשוט לא מספיקה לנוח ולעשות את מטלות הבית וההתארגנות לשבוע הבא. הנסיעות לצפון מצריכות לינה החל מיום שישי וכלה ביום שבת אחה"צ. מדובר בנסיעה של שעתיים וחצי לכל כיוון (סה"כ 5 שעות) , זה מקשה עלי ולא נעים לי כבר לישון אצל הוריו כי יש עוד אנשים בבית ואין לי את הפרטיות שלי (אני אוהבת את הפינה שלי ואת הפרטיות שלי והשקט שלי, במיוחד בשבת) וזה מאוד קשה לי. אז לפעמים אני נוסעת בשבתות, אך ישנן שבתות שאני לא רוצה לנסוע בהן ואז הוא מחליט לקחת את הבנות ומשאיר אותי לבדי בשבת. זה מאוד קשה לי שהבנות לא איתי ואני אומרת לו בו ניסע בשבת בבוקר מוקדם ונחזור בערב, למה צריך להיות אצל ההורים שלך יומיים? הוא לא מוכן. למשל אצל ההורים שלי שהם קרובים , נוסעים לשעתיים שלוש וחוזרים הביתה. מה עושים? האם זה בסדר מבחינתי לא לנסוע תמיד, האם זה בסדר מבחינתי שהבנות לא איתי בשבת. אחרי שחוזרים מנסיעה כזו ארוכה אני עוד צריכה להתארגן ולחשוב על שבוע הבא. מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה שמציקה לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיחה על הצרכים של כל אחד

דורית כהן
    09/12/2008

דניאלה היקרה, סליחה על העיכוב...מה שאת מתארת הוא באמת משימה שקשה לעמוד בה, וכל עוד את מרגישה שיש כאן חוסר פיריות לדרוש זאת ממך, יש סכנה שתצברי המון כעס כלפיו על שהוא מאלץ אותך לנסוע. אני חושבת שעלייך לנהל איתו שיחה שהמטרה שלה היא לשתף זה את זו בצרכים הקשורים בנושא זה.
    אני מדגישה את המושג צרכים, כי כרגע יש לכם מחלוקת על דרכי הפעולה: את רוצה להישאר יותר בבית בסופי השבוע ואילו הוא רוצה שתיסעו צפונה. כאשר מתרכזים בצרכים המדוייקים הרבה פעמים נוצרות מעצמן דרכי פעולה ופתרונות שהרבה יותר מתאימים ואשר קודם לא חשבתם עליהם. אם קשה לכם לנהל שיחה כזאת - קחו ייעוץ זוגי מהיר שיכול גם לתרום לכם ביצירת תקשורת טובה יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו