מה באמת חשוב במערכת יחסים?!?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה באמת חשוב במערכת יחסים?!?
    Kיאת
    07/12/2008

שלום אני בת 30 ובעלי בן 37,נשואים 6 שנים פלוס ילד בן שנתיים. אני אישה מאד מינית, תמיד הייתי לעומתו שסקס אצלו נראה לי בסדר העדיפות אחרון. תאמת, שידעתי את זה מהתחלה ואיכשהו אז זה לא הפריע לי כ"כ כמו שזה מפריע לי היום. הוא מאד אוהב אותי וכל הזמן דואג להגיד לי את זה ותמיד רוצה חיבוק ונשיקה אבל סקס.. יכול להגיע פעם בחודש. מאז הלידה זה רק הולך ומחמיר יש לנו על זה הרבה מריבות (שכמובן עולות ממני) כבר דיברנו על זה מילון פעם והוא אמר שאני צודקת ושהוא ישתפר וינסה "לתת" לי 3 פעמים בשבוע -זה קרה שבוע אחד ושוב הכל חזר לקדמותו. כבר נשבר לי להעיר לו על זה אני נשמעת כמו איזה תקליט שבור נראה לי שמרב הערות כבר יורד לו החשק ממני. זה כבר מגיע לעקיצות קטנות כאלו... אני פשוט מיואשת בקטע הזה!! הוא אומר שבגלל שאני עצבנית כל הזמן לא בא לו אבל איך אפשר שלא להיות עצבנית אם אני שוכבת עם בעלי אחת לחודש!!! הרבה פעמים אני חושבת לבגוד בו.. אבל זה בטח לא יקרה כי המצפון שלי לא ייתן לי. חוץ מזה, הוא באמת בעל מפרגן ודואג והוא כל כך בסדר חוץ מהקטע הזה שאני ממש לא יודעת מה לעשות לפעמים אני אומרת לעצמי שאולי עדיף בעל כזה מבעל שלא מפרגן ולוקח את אישתו כמובן מאליו לאן להמשיך מפה? האם אנחנו זקוקים לטיפול ואיזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין

Kיאת
    07/12/2008

שאני רואה שהוא מנסה להשתדל יותר לפעמים אבל זה כל כך לא בא ממנו כלומר, רואים שהוא עושה לי טובה ואז זה בכלל מוריד לי את החשק ונראה לי שגם אם נלך לטיםול או משהו כזה... אז תמיד זה יבוא כדי לספק אותי ולא ממש ממנו מה שבעצם לא יעזור לפתור את הבעיות כי אני כ"כ רוצה להרגיש נחשקת שיבוא יום אחד ובאמת יתחשק לו עליי(זה לא קרה כבר שנים) זה מה שמייאש אותי במערכת יחסים הזאת. קרה הרבה פעמים שאמרתי לעצמי שאני לא מעירה לו יותר הערות ואני אחכה עד שבאמת באמת זה יבוא ממנו - וזה לא בא - ועברו 3 חודשים !!! ואז כמובן שהתפוצצתי כבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המצב דורש ייעוץ זוגי

דורית כהן
    09/12/2008

ליהי היקרה, מכיוון שציינת שהמצב הזה היה קיים מאז שהכרת אותו, אני מאוד חוששת שזה לא ישתנה באופן מהותי. יש אנשים עם חשק מיני נמוך, ותראי אם את מסוגלת להשלים עם חיים כאלו, אבל בלי לקטר ולבקר אותו על כך.
    אם אינך יכולה להיות שלמה עם כך, קחו ייעוץ זוגי - חייבים לברר מה קורה ומה לעשות בתוך מסגרת של ייעוץ זוגי, כדי שתהיו בטוחים שמיציתם את כל האפשרויות וביררתם מה עומד בבסיס ההימנעות שלו מסקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו