מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מריבות רבותאבי09/12/2008
שלום אני ואישתי נשואים שנתיים בלי ילדים לפעמים הכל נחמד וכיפי ולפעמים יש ריב או ויכוח שגורם לשנינו לא לדבר אחד אם השניה יצא לי לחשוב לא פעם על גרושים למרות אני חושש מכך ומלהישאר לבד.אנחנו יצאנו המון שנים יחד לפני שהתחתנו שנינו בסביבות גילאי ה30 שאלתי היא מה אפשר לעשות על מנת לשמור על הנישואים שלנו כי אני מרגיש שכל המריבות הורסים תקשר תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לדעת איך לריב
יהודית ברגמן11/12/2008אבי יקר, צריך לדעת איך לריב כדי לקחת את היחסים לרף גבוה יותר,
כדאי ללכת ליעוץ זוגי לפני שהריבים יפגמו בקשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבי שלום
רועי13/12/2008אבי, אני כ"כ מזדהה איתך, אך לצערי אצלנו העניינים כנראה יצאו משליטה ואשתי החליטה כן להתגרש,דווקא עכשיו כאשר היא בהריון עם תאומים, ולאחר שלוש שנות נישואין בסה"כ. המלצתי הכנה לך היא פשוט לדעת לוותר! אין שום אפשרות אחרת. אם היום הייתי יכול להחזיר את הגלגל אחורה, והלוואי שעוד אפשר, זה בדיוק מה שהייתי עושה. אני יודע שזה לפעמים לא קל, אבל כנראה שזו הדרך, והלוואי שבאמת תצליחו לשמור על חיי הנישואין שלכם לעוד שנים רבות וארוכות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)