אין אינטימיות אין סקס יש 3 ילדים ו?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אין אינטימיות אין סקס יש 3 ילדים ו?
    מיקי
    07/03/2007

נשואים עם 3 ילדים (הקטנה בת 2- עד לפני מס' שנים היה לנו סקס טוב בשנים האחרונות הוא הלך והתדרדר וכיום אולי פעם בחודש גם האינטימיות ירדה, ולשאלתי למה אין סקס היא טוענת שזה לא חסר לה ולא בא לה...אני שוקל להתגרש כי זה מאוד מפריע לי (אני בגיל 40) ובכלל למה לי להרגיש שאני בעונש? האם תופעות כאלו שכיחות? החא לא מוכנה ללכת לפסיכולוג וטוענת שהיא בסדר האם להמשיך ובמקביל לעשות סקס מזדמן? מה קורה בדכ אצל אנשים אחרים עם 3 ילדים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאשר הסקס מידרדר...

דורית כהן
    08/03/2007

היי מיקי,
    זוהי אכן דילמה רצינית.

לגבי השכיחות - יש המון זוגות כאלה, חלקם מגיעים לטפל בבעייה, חלקם "בולעים" ומעבירים הלאה ומתרגלים למצב, וחלקם מוצא פתרונות בחוץ, ברמה זו או אחרת.
    זה מציק לך ועל כן אם לא תעשה משהו זה ילך ויצטבר והריחוק והעוינות שכבר עכשו אפשר לחוש מניסוחיך - רק יגברו.

כתבתי באתר שלי מאמר הקשור לנושא ומאיר אותו מנקודת מבט חדשה ואני ממליצה לך להיכנס ולקרוא אותו ולהדפיסו ולתת לזוגתך לקרוא בו. שם המאמר הוא " מי משניכם יוזם סקס?".

אולי אתה לא כל כך תאהב לשמוע את אחת האפשרויות שעולות בו, אבל אני מרשה לעצמי לתת לך חומר למחשבה: מאוד יתכן שהסקס כמו שאתה מתאר הדרדר בהדרגה כי הוא נהייה פחות ופחות איכותי, יותר מצומצם ברפרטואר שלו, טכני, ופחות אינטימי. נדמה לי שבשנים האחרונות ותתקן אותי אם אני טועה, הוא נועד בעיקר כדי לספק את הייצר המיני שלך, "כי אתה זקוק לכך, וכי חייבים", ואישתך אולי הרגישה שגופה אמור לעמוד לרשותך למטרה זו וזה נמאס לה ובצדק.
    בשורה התחתונה, כאשר סקס נעשה שגרתי, צפוי, מוגבל ומשעמם, מהר מאוד נמאס והוא הופך למעמסה וממחיש ואף מבליט את חוסר האינטימיות!
    לכן, חייבים לטפל , ע"י איתור שורש הבעייה, בתהליך של ייעוץ, ויפה שעה אחת קודם, כדי ששניכם לא תפספסו את היופי שיכול להיות בסקס איכותי, שלא לדבר על הסכנה לזוגיות שלכם.
    אם היא לא מוכנה ללכת איתך לייעוץ, יתכן שעליך לומר לה שאינך מוכן להשאיר את המצב כפי שהוא, ושאתה תרשה לעצמך לפתור אותו בדרכים אחרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו