מריבות,כעס,חשדנות,חייבת עזרה!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מריבות,כעס,חשדנות,חייבת עזרה!
    נירית
    11/12/2008

אני כבר 4 שנים עם החבר מאז שאנחנו יוצאים,אנחנו רבים המון(יש אהבה גדולה)אבל משום מה המריבות בלתי פוסקות! הוא עובד רוב היום ככה שלא יוצא לנו הרבה להיפגש,וגם שכבר יוצא אז אנחנו רבים! מה שמעצבן שעד שאנחנו יוצאים אני מרגישה שהוא בוהה בכל הבחורות מסביב חוץ ממני! כאילו מה?!!עד שאנחנו נפגשים הוא בקושי מסתכל עלי,וגם קשה לו להסתכל עלי כשאנחנו מדברים.. ומאז שאני מרגישה שהוא בוחן כל בחורה שזזה ירד לי הביטחון העצמי מאוד,ונהייתי פראנואידית לגביו,למשל כשהוא יוצא לעבודה אני מפחדת שהוא כל היום יסתכל על בחורות וזה עושה לי רע!! (וכבר יצאתי עם בחורים לפניו שלא היו בוההים בבחורות בצורה כזאת מוגזמת!)אני כבר אובדת עצות האם ניתן להציל את הקשר הזה,ואיך?? חייייבת את עזרתכם מוריה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מריבות, כעס, חשדנות: אין עשן בלי אש

יהודית ברגמן
    11/12/2008

מוריה יקרה, יתכן שהאהבה לא הדדית במשך 4 שנות חברות המלווה בקנאה ומריבות קשות. אולי אני טועה, אבל נראה שהוא לא מתרגש ממך, לא מסתפק בך - יגיד מה שיגיד...הוא מתעניין באחרות. בוהה בהן בצורה שאינה מכבדת אותך. הוא לא מסתכל לך בעיניים- הוא מתחמק מהאמת. כך אני מבינה משפת הגוף שלו אותה תיארת והיא מדברת יותר ממילים. יתכן שנכנסת לסחרור של קנאה מוגזמת בגלל אהבתך אליו, מה שלא היה קיים עם חברייך הקודמים. נסי לברר בשיחה ישירה מה מניע אותו ותבחני בעצמך עד כמה שווה לך להלחם על הקשר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו